Justerbart SquatRack

TP #300003

3 999,-

5+ på nettlager

 Abilica SquatRack er et solid, stabilt og fleksibelt knebøystativ som passer til knebøy, dips-stasjon og som pressbenkstativ. 

Med Abilica SquatRack kan du trene effektiv styrketrening for ben og armer. Knebøystativt har gode justeringsmuligheter med blant annet 6 høydejusteringer og 7 breddejusteringer, som gjør at du enkelt kan tilpasset det til dine behov.

Gummierte dips håndtak for best grep under øvelser. 

Leveres med gummiføtter som beskytter gulvet.

TP #300003

Lengde:  79 cm
Bredde:  157 cm
Høyde:  164 cm
Stillbar bredde:  55-115 cm
Stillbar høyde:  105–142 cm
Nivåer høydejustering:  6 nivåer
Nivåer breddejustering:  7 nivåer
Rammestørrelse:  60 x 60 cm
Maksimal belastning:  150 kg
Produktvekt: 21 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter