Fri frakt på ordre over 1000,-

XC Wheel

TP #373373

299,-

20+ på nettlager

Abilica XC Wheel Klæbo Collection. Et perfekt treningsprodukt for kjernemuskulaturen.

Veldig enkelt å demontere og montere, samtidig som det tar veldig liten plass. Er derfor perfekt å ha med på trening, på reise eller treningssamling. Abilica XC Wheel har doble hjul for ekstra god stabilitet og håndtak i myk mosegummi.

XC Wheel gir deg effektiv trening av mage, rygg, armer og skuldre. Bruken kan tilpasses alle og til sterkere du blir, til lengre ruller du utover. For ekstra effekt kan du stå i plankestilling, uten å ha knærne i gulvet. Dette øker vanskelighetsgraden og treningseffekten betraktelig.

TP #373373
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter