Fri frakt på ordre over 1000,-

X-fit Cage

TP #300589

9 999,-

20+ på nettlager

Masterfit X-Fit Cage er et full cage i solid utførelse med mange muligheter og trygg sikring. 

Masterfit X-Fit Cage er laget for tung og sikker styrketrening. Med en stabil konstruksjon med 60 x 60 mm og 20 mm tykt stål og justerbare sikringer er dette et prisgunstig powerrack der du kan trene for eksempel knebøy, skulderpress eller pull ups. 

Sikringene kan justeres til perfekt høyde for gi deg sikkerhet ved for eksempel knebøy og benkpress øvelser der det kan være ubehagelig og farlig om du ikke klarer repetisjonen. Hullene i ramma er på 26 mm. Med pull up stangen kan du utføre kroppshevninger. På siden av caget er det holdere for treningsstrikk. Du har muligheten til å justere tyngden i øvelsen til lettere eller tyngre ved hjelp av strikker i kombinasjon med vekstanga med vekter. 

Med Masterfit X-Fit Powerrack får du et solid cage å trene i, slik at du kan fokusere fullt ut på øvelsene uten å måtte tenke på ustabilitet i utstyret. Dette Powerracket passer best i seriøse hjemmegym eller bedriftens trimrom.
Veldig prisgunstig for mange års trening. Maksimal kapasitet er 350 kg på JHooks-stangholder, 500 kg Safety Bars-store sikringsarmer og 200 kg pull up stangen. Sammen med en justerbar treningsbenk, som kjøpes separat, utvider man mulighetene til å utføre også benkpress i forskjellige varianter.  

OBS! Lat/Pulldown nedtrekksstasjon kan kjøpes separat.  

TP #300589

Lengde: 140 cm (170 cm med nedtrekksstasjon)

Bredde: 122 cm

Høyde: 214 cm (223 cm med nedtrekksstasjon)

Maksimal vektbelastning: 500 kg

Produktvekt: 90 kg

Masterfit

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet.

Se alle produkter

Gjør produktet bedre med

Nedtrekksstasjon, LAT Pull, X-fit Cage
DipAttachment X-Fit Cage
DipAttachment X-Fit Cage
20+ på nettlager
899,-
JHooks, X-fit Cage
JHooks, X-fit Cage
Forventet på lager 07.10.2023
599,-