Fri frakt på ordre over 1000,-

M1 AXTIVE

TP #TPNO-10251

Nå 350,-

Spar 349,- Førpris 699,-
2 på nettlager

Kompakt, vanntett og god lyd. MIIEGO AXTIVE M1 er en liten og lett, vanntett, oppladbar, aktiv, og trådløs Bluetooth-høyttaler.  

Tømmesalg! Vi selger ut Miiego med 50% rabatt. 

Den veier kun 185 gram, enkel å ta med seg til aktiviteten inne eller ute. En trådløs rekkevidde på mer enn 15 meter og en innebygd forsterker som kan levere hele 5 watt i en liten pakke, som også er IPX7-sertifisert og gjør den helt vanntett.

Det er enkelt å koble til AXTIVE M1 ved hjelp av Bluetooth 5.0 trådløs standard eller med AUX-kabelen som er inkludert i pakken. Nyt musikken gjennom den svært effektive 52 mm høyttaler-driveren, og svar på telefonsamtaler uten anstrengelse med den innebygde mikrofonen. Om du vil utvide med enda mer lyd i stereobilde, så kan du enkelt koble til en ekstra MIIEGO AXTIVE M1 med True Wireless Stereo (TWS)-teknologien.

Du behøver ikke bekymre deg for litt vann på AXTIVE M1 fordi den er helt vanntett ned til 1 meter med en IPX7-sertifisering. Den lades med den medfølgende mikro USB-kabelen og har opptil 5 timer musikk på 50% volumnivå. Nøyaktig batteritid vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Det anbefales ikke at du lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din.  

Produktspesifikasjoner:
Bluetooth Versjon: 5.0
Trådløs Rekkevidde: Opptil 15 meter
Produktvekt: 185 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX7
Innebygd Mikrofon: Ja
Ladekabel: Micro-USB
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapasitet: 800 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 90Hz – 20KHz
Batteritid per lading: Opptil 5 timer
Kabeltilslutning Mulig: Ja
True Wireless Stereo (TWS)

TP #TPNO-10251
Miiego

MIIEGO er et dansk lydmerke som spesialiserer seg på trådløs lyd for aktivitet og bevegelse. De designer og bygger enkle, robuste og funksjonelle lydprodukter for din aktive livsstil.

Se alle produkter