SlingTrainer

TP #372997

499,-

1 på nettlager

Abilica SlingTrainer slyngetrening for barn, men kan også brukes av voksne. 

Egenvektstrening er perfekt også for barn og slyngetrening har de siste årene revolusjonert treningsverden. Treningsslyngen er justerbar og kan raskt og enkelt tilpasses forskjellige øvelser.  

Med påsydde målelinjer kan du enkelt justere slyngen likt på begge sider. Det er 2 stk justerbare håndtak som gir godt grep for ulike øvelser. 

Kan festes med krok i taket eller med dørfeste. Begge fester følger med i pakken. Om du ønsker å bruke Abilica MultiMount feste (selges separat) må karabinkrok som medfølger byttes ut med en karabinkrok med større åpning enn 12 mm.  Perfekt å bruke ute i et fotballmål, en gren, huskestativ eller lignende. Ikke egnet for barn under 3 år. 

Maksimal brukervekt er 100kg

TP #372997
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter