Styrkepakke 120 kg

TP #SW10011

Nå 11 499,-

Spar 4 562,- Førpris 16 061,-
På lager
Pakkens innhold
Følger med i pakken:
Du må foreta et valg
0 / 7
Zombie Green Vektstang
American Barbell Cerakote Training Bar 20 kg Zombie Green er laget for deg som vil ha det beste, og vil vise at du har det beste. Vektstang i topp kvalitet som er testet for hardt daglig bruk. Passer til alle typer styrketrening og crossfit.Stangen er laget i høykvalitetsstål og har det helt spesielle Cerakote belegget som gir ekstrem beskyttelse mot rust, riper og andre skader som kan oppstå. Cerakote er testet med salt spray og produkter behandlet med Cerakote har opptil 70 ganger lenger levetid enn krom- og rustfritt stål. Ingen vektstang som noensinne er produsert kan matche motstandsdyktigheten mot korrusjon og slitasje.  Vektstangen er produsert i USA og den er produsert etter IWF spesifikasjoner. Den er testet for bruddstyrke helt opptil 190 000 PSI. Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift.Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss.Kontakt oss på pro@treningspartner.no.SpesifikasjonerVekt:  20 kgGrep:  28 mm 
Jaw Clamp låser
JawClamp som passer til 50 mm vektstenger. Pris pr par. 
2x 2 stk 5 kg American Barbell Black Bumperplates
Vekt: 5 kg
American Barbell Black Sport Econo Bumper Plate vektskive. American Barbell produserer og leverer produkter av høyeste kvalitet til treningssentre over hele verden. Størstedelen av produktene blir utviklet og produsert i USA.  Denne vektskiven er laget i topp kvalitet gummi og har mindre sprett enn andre bumper plates. Det er derfor en perfekt vektskive for olympiske løft og crossfit. Vektskiven er meget holdbar og passer like godt hjemme, som på det største treningssenteret.  Alle vektskivene i denne serien har 45 cm diameter, noe som tilsvarer den internasjonale standarden IWF.   Vekt 5 kg.Tykkelse pr størrelse: 5 kg: 25 mm Pris pr stk.   Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.
2x 2 stk 10 kg American Barbell Black Bumperplates
Vekt: 10 kg
American Barbell Black Sport Econo Bumper Plate vektskive. American Barbell produserer og leverer produkter av høyeste kvalitet til treningssentre over hele verden. Størstedelen av produktene blir utviklet og produsert i USA.  Denne vektskiven er laget i topp kvalitet gummi og har mindre sprett enn andre bumper plates. Det er derfor en perfekt vektskive for olympiske løft og crossfit. Vektskiven er meget holdbar og passer like godt hjemme, som på det største treningssenteret.  Alle vektskivene i denne serien har 45 cm diameter, noe som tilsvarer den internasjonale standarden IWF.   Vekt 10 kg.Tykkelse pr størrelse: 10 kg: 32 mm.  Pris pr stk.   Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.
2x 2 stk 15 kg American Barbell Black Bumperplates
Vekt: 15 kg
American Barbell Black Sport Econo Bumper Plate vektskive. American Barbell produserer og leverer produkter av høyeste kvalitet til treningssentre over hele verden. Størstedelen av produktene blir utviklet og produsert i USA.  Denne vektskiven er laget i topp kvalitet gummi og har mindre sprett enn andre bumper plates. Det er derfor en perfekt vektskive for olympiske løft og crossfit. Vektskiven er meget holdbar og passer like godt hjemme, som på det største treningssenteret.  Alle vektskivene i denne serien har 45 cm diameter, noe som tilsvarer den internasjonale standarden IWF.   Vekt 15 kg. Tykkelse pr størrelse: 15 kg: 47 mm. Pris pr stk.   Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.
2x 2 stk 20 kg American Barbell Black Bumperplates
Vekt: 20 kg
American Barbell Black Sport Econo Bumper Plate vektskive. American Barbell produserer og leverer produkter av høyeste kvalitet til treningssentre over hele verden. Størstedelen av produktene blir utviklet og produsert i USA.  Denne vektskiven er laget i topp kvalitet gummi og har mindre sprett enn andre bumper plates. Det er derfor en perfekt vektskive for olympiske løft og crossfit. Vektskiven er meget holdbar og passer like godt hjemme, som på det største treningssenteret.  Alle vektskivene i denne serien har 45 cm diameter, noe som tilsvarer den internasjonale standarden IWF.   Vekt 20 kg.Tykkelse pr størrelse: 20 kg: 73 mm.  Pris pr stk.   Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.

American Barbell Styrkepakke til trimrommet med topp kvalitet stang fra American Barbell og 100 kg American Barbell Bumper Vektskiver. 

Spar kr 4 562,-  NB! Begrenset antall   

Pakken består av følgende produkter
- Vektstang:
1 stk American Barbell Zombie Green Vektstang (20 kg)
Solid stang med testet bruddstyrke på hele 190 000 PSI, 28 mm grepsdiameter.
Stangen er laget i høykvalitetsstål og har det helt spesielle Cerakote belegget som gir ekstrem beskyttelse mot rust, riper og andre skader som kan oppstå. Cerakote er testet med salt spray og produkter behandlet med Cerakote har opptil 70 ganger lenger levetid enn krom- og rustfritt stål. Ingen vektstang som noensinne er produsert kan matche motstandsdyktigheten mot korrosjon og slitasje.  
- Vektskiver:
100 kg med American Barbell Black Bumper Plates i 50 mm vektskiver som er perfekte for olympiske løft. Topp vektskiver laget i kvalitetsgummi med mindre sprett enn andre bumper plates. Vektskiven er meget holdbar og passer like godt hjemme, som på det største treningssenteret.
Alle vektskivene i denne serien har 45 cm diameter, noe som tilsvarer den internasjonale standarden IWF. 100 kg skiver med følgende fordeling i vektpakken:  
2 x 5 kg
2 x 10 kg 
2 x 15 kg
2 x 20 kg  
- Skivelåser:
2 stk kraftige JawClamp Skivelåser

TP #SW10011
American Barbell

American Barbell er en produsent som leverer premium frivektutstyr. Med over 40 års erfaring i bransjen kan vi garantere utstyr som holder høy kvalitet og varer i mange år. Som American Barbell selv sier om hva de gjør: «We make the best barbells on the planet! I tillegg til lage verdens beste stenger har American Barbell et bredt sortiment i flere kategorier: hantler, vektskiver, rack, Plateloaded maskiner mm.

Se alle produkter