Fri frakt på ordre over 1000,-

Beskyttelsestrekk Extra til ovale 520 trampoliner

TP #373093

1 099,-

4 på nettlager

Berg Weather Cover Ekstra 520 er et beskyttelsestrekk til Berg ovale trampoliner som Berg Grand Champion og Berg Grand Favorit. 

Bruk beskyttelsestrekket når du vil øke levetiden på din trampoline. Berg Cover Extra er laget i ekstra høy kvalitet og beskytter meget godt mot vær og vind. En slitt hoppeduk eller kantpolstring kan øke risikoen for skader og det er derfor viktig at man passer godt på sin trampoline.Et Berg Cover Extra beskyttelsestrekk til trampolinen beskytter mot solens stråler, samt løv og annet som kan havne på trampolinen.  Beskyttelsestrekket er designet med flere huller som gir vannet mulighet til å renne vekk fra værtrekket.

TP #373093
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alle produkter