Champion 430 Grønn Trampoline med Deluxe Nett

TP #372778

17 999,-

4 på nettlager

Berg Champion 430 grønn trampoline med Berg Deluxe Sikkerhetsnett er en trampoline med Airflow hoppeduk som gir hele 50% mer luftgjennomstrømming og dermed bedre sprett, fordi det er mindre luft som holder igjen hoppeduken. Det er kun BERG som har denne teknologien.   

Berg Champion trampoline 430 er 4,3 m i diameter. Trampolinen har "Goldspring" fjærer som er spesielt utviklet for best mulig sprett. Hoppefølelsen er veldig bra. Den har en dyp spenst, uten at du mister spenst. Kantpolstringen er meget kraftig (30 mm tykk og hele 38 cm bred) og den er festet med hele 8 festepunkter, som gjør dette til en virkelig sikker trampoline. Kvalitetsfølelsen på Berg Champion 430 trampolinen er merkbar. Optimal brukervekt er mellom 20 kg og 100 kg. 

Vi leverer Berg Champion 430 trampoline med Berg Deluxe Sikkerhetsnett.  

Spesifikasjoner:
Diameter:  4,30 meter
Antall fjærer:  127 stk
Maksimal brukervekt:  120 kg
Høyde trampoline over bakken:  95 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett:  275 cm
Bredde kantpolstring:  380 mm
Tykkelse kantpolstring:  30 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett:  142 kg
Garanti ramme:  13 år med registrering hos BERG
Garanti kantpolstring:  2 år
Garanti hoppeduk:  2 år
Garanti fjærer:  5 år

TP #372778
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alle produkter