Favorit 330 Grå Trampoline med Comfort Nett

TP #373104

8 999,-

50+ på nettlager

BERG Favorit 330 Grå trampoline, Comfort sikkerhetsnett. Trampoline med god kontroll på sprett og solide fjærer. 

Berg Favorit har god sprett og gir god presisjon i hoppingen. Hoppeduken er av beste kvalitet. Alle rammedeler og fjærer er satt sammen med den største presisjon. Kantpolstringen er bred og er tykkest over rammen, og tynnere ut mot hoppeduken. Kantpolstringen er UV-beskyttet og av meget høy kvalitet. Geniale dreneringshull på undersiden, drenerer vekk fuktighet som måtte komme inn i kantpolstringen. 

Vi leverer en pakkeløsning med Berg Favorit Grå 3,3 m trampoline, Comfort Sikkerhetsnett. Nye EU-direktiver krever at det skal selges sikkerhetsnett med alle trampoliner til fritidsbruk. 

Spesifikasjoner:
Diameter:  3,30 meter
Antall fjærer:  72 stk
Maksimal brukervekt:  100 kg
Høyde trampoline over bakken:  85 cm
Bredde kantpolstring:  380 mm
Tykkelse kantpolstring:  10/20 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett:  kg
Garanti ramme:  8 år v/registrering hos BERG
Garanti kantpolstring:  2 år
Garanti hoppeduk:  2 år
Garanti fjærer:  2 år

TP #373104
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alle produkter