Grand Champion 520 Oval Grønn med Deluxe Nett

TP #373085

18 999,-

5+ på nettlager

BERG Grand Champion grønn trampoline med AirFlow hoppeduk og goldspring fjærer, stige og forankringssett. Inkludert BERG Deluxe Sikkerhetsnett. 

Oval trampoline fra Nederlandske BERG. Den største trampolinemodellen i sortimentet med størrelse 520 x 345 cm.  Grand Champion har Berg Airflow hoppeduk som gir hele 50% mer luftgjennomstrømming i hoppeduken. Dette betyr bedre sprett, fordi det er mindre luft som holder igjen hoppeduken. Det er kun BERG som har denne teknologien.    

BERG Grand Champion kombinerer det beste fra runde og firkantede trampoliner. Den gir god sprett og har et stort hoppeområde, som gjør det enklere å gjøre avanserte triks. Trampolinen har "Goldspring" fjærer som er spesielt utviklet for best mulig sprett.

Hoppefølelsen er veldig bra. Den har en dyp spenst, uten at du mister spenst.  Kantpolstringen er meget kraftig (30 mm tykk og hele 38 cm bred) som gjør dette til en virkelig sikker trampoline. 

Vi leverer Berg Grand Champion Oval 520 x 345 cm trampoline sammen med Berg Deluxe Sikkerhetsnett.  Vi  anbefaler stige til dette produktet. 

TP #373085
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alle produkter