Grand Favorit 520 Oval Grønn med Comfort Nett

TP #373083

14 999,-

20+ på nettlager

BERG Grand Favorit Regular Grønn med Safety Net Comfort er den populære Favorit modellen fra BERG i oval og større form.

Den ovale formen kombinerer styrken fra den runde rammen, med den store hoppeflaten fra en firkantet trampoline. Denne formen gir mulighet for å bruke lengden til forskjellige gymnastiske triks. BERG Grand Favorit har den velkjente kantpolstringen som er 2 cm tykk over den ytterste rammen og 1 cm over fjærene.  Kantpolstringen er 38 cm bred og sørger for å dekke fjærene godt. Grand Favorit har de lange Goldspring Solo fjærer som er galvaniserte med en solid sink coating for å motvirke rust. Med trampolinen medfølger det velkjente Comfort sikkerhetsnettet. Her er det selvlukkende inngang, slik at barna ikke trenger å tenke på at de må lukke åpningen. God beskyttelse rundt stolpene for å unngå skader.  BERG Grand Favorit finnes i fagene grå og grønn.

Finnes både med ben og som modell for nedgravning. 
Størrelse:  520 cm x 345 cm  
Vi anbefaler stige til dette produktet.

Spesifikasjoner:
Diameter:  520 cm x 345 cm
Antall fjærer:  96 stk
Maksimal brukervekt:  120 kg
Høyde trampoline over bakken:  95 cm
Bredde kantpolstring:  380 mm
Tykkelse kantpolstring:  10/20 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett:  
Garanti ramme:  Livstid
Garanti kantpolstring:  2 år
Garanti hoppeduk:  2 år
Garanti fjærer:  2 år

TP #373083
Berg

BERG er synonymt med topp kvalitet. Når du velger Berg er kvalitet og sikkerhet garantert. Dette er en internasjonal merkevare med en sterk posisjon som er bygd opp gjennom mange år med produksjon av premium trampoliner. Alle komponenter i en BERG trampoline er av svært høy kvalitet. Dette gjør også at BERG er et populært valg for de som ønsker å trene aktivt. De gjennomfører alltid internasjonale kvalitetsstandardkontroller og har svært høye krav til sikkerhet og bærekraft. BERG er et godt valg for deg som ikke vil kompromisse på noe. Prisen gjenspeiler det man betaler for.

Se alle produkter