X-fit Cage

TP #300589

9 999,-

20+ på nettlager

Masterfit X-Fit Cage er et full cage i solid utførelse med mange muligheter og trygg sikring. 

Masterfit X-Fit Cage er laget for tung og sikker styrketrening. Med en stabil konstruksjon med 60x60mm og 20mm tykt stål og justerbare sikringer er dette et prisgunstig powerrack der du kan trene f.eks knebøy, skulderpress eller pull up. 

Sikringene kan justeres til perfekt høyde for gi deg sikkerhet ved f.eks knebøy og benkpress øvelser der det kan være ubehagelig og farlig om du ikke klarer repetisjonen. Hullene i ramma er på 26mm. Med pull up stangen kan du utføre kroppshevninger. På siden av caget er det holdere for treningsstrikk. Du har muligheten til å justere tyngden i øvelsen til lettere eller tyngre ved hjelp av strikker i kombinasjon med vekstanga med vekter. 

Med Masterfit X-Fit Powerrack får du et solid cage å trene i, slik at du kan fokusere fullt ut på øvelsene uten å måtte tenke på ustabilitet i utstyret. Dette Powerracket passer best i seriøse hjemmegym eller bedriftens trimrom. Veldig prisgunstig for mange års trening. Maksimal kapasitet er 350kg på JHooks-stangholder, 500kg Safety Bars-store sikringsarmer og 200kg pull up stangen. Sammen med en justerbar treningsbenk, som kjøpes separat, utvider man mulighetene til å utføre også benkpress i forskjellige varianter.  

OBS! Lat/Pulldown nedtrekksstasjon kan kjøpes separat.  


Spesifikasjoner

  • Bredde:  122 cm
  • Dybde:  140 cm
  • Høyde:  214 cm
  • Maksimal vektbelastning:  500 kg
  • Produktvekt:  90 kg

TP #300589
Masterfit

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet.

Se alle produkter