Miiego M2 AXTIVE

TP #TPNO-10252

Nå 450,-

Spar 449,- Førpris 899,-
5+ på nettlager

MIIEGO AXTIVE M2 er en vanntett, oppladbar, aktiv, og trådløs Bluetooth-høyttaler. Ta den enkelt med deg til din trening eller aktivitet, ute eller inne.     

Tilbudet varer til 31. mars eller så lenge beholdningen rekker.

AXTIVE M2 veier 380 gram og har trådløs rekkevidde på mer enn 15 meter, og den innebygde forsterkeren leverer inntil 10 watt. MIIEGO AXTIVE M2 er vanntett og det er plassert lydelementer med høy kvalitet. Ved å kombinere 2 aktive 45 mm og 2 passive 75 mm drivere for utvidet bassytelse med en 10 watt forsterker, gir AXTIVE M2 deg en maksimal lydkvalitet i 360°. Vil du utvide lydbildet, hvorfor ikke koble til en ekstra AXTIVE M2 for bredt stereobilde, med True Wireless Stereo (TWS)–teknologien. Den er IPX7-sertifisert og er derfor 100% vanntett ned til 1 meter, passer derfor bra til en aktiv livsstil – uansett forhold. En enkel lading gir deg hele 10 timer uavbrutt musikk med 50% volum. Nøyaktig batteritid vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Det anbefales at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din. Sannsynlig går telefonen din går tom for strøm før AXTIVE M2 gjør det – derfor er det inkludert en aux-kabel slik at du kan koble AXTIVE M2 til en rekke lydkilder. USB type-C® ladekabel følger også med.  

Produktspesifikasjoner:
Bluetooth Versjon: 5.0
Trådløs Rekkevidde: Opptil 15 meter
Produktvekt: 380 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX7
Ladekabel: USB-C
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapasitet: 2200 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 90Hz – 20KHz
Batteritid per lading: Opptil 10 timer
Kabeltilslutning mulig: Ja
True Wireless Stereo (TWS)

TP #TPNO-10252
Miiego

MIIEGO er et dansk lydmerke som spesialiserer seg på trådløs lyd for aktivitet og bevegelse. De designer og bygger enkle, robuste og funksjonelle lydprodukter for din aktive livsstil.

Se alle produkter