Miiego M3 AXTIVE

TP #TPNO-10253

Nå 650,-

Spar 649,- Førpris 1 299,-
4 på nettlager

MIIEGO AXTIVE M3 er en vanntett, oppladbar, aktiv, trådløs, Bluetooth-høyttaler som veier kun 980 gram. Enkel å ta med seg rundt, til utendørstrening eller annen aktivitet.

God lydkvalitet mens den er enkel bærbar. Trådløs rekkevidde på mer enn 15 meter, og den innebygde forsterkeren er i stand til å levere ikke mindre enn 30 watt.

MIIEGO AXTIVE M3 er IPX7-sertifisert og er derfor 100% vanntett ned til 1 meter. Så ta den med deg til stranden, bassenget eller når det regner. MIIEGO AXTIVE M3 er i stand til å gi deg best mulig lyd uansett værforholdene i 360º – alle får den beste plassen i rommet. Ønsker du mer bass, kan du enkelt få det. Du endrer EQ-innstillingen ved å klikke på en knapp. Den har to tilpassede programmer: «Bass» og «Standard». Vil du utvide lydbildet enda mer, så kan du koble til en ekstra AXTIVE M3 for et stereobilde så bredt som du ønsker med True Wireless Stereo (TWS)–teknologien.

En enkelt lading gir deg 8 timer uavbrutt musikk. Nøyaktig batteritid vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Det anbefales at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din. Det er sannsynlig at telefonen din går tom for strøm før AXTIVE M3 gjør det – det er derfor inkludert en aux-kabel slik at du kan koble AXTIVE M3 til en rekke lydkilder. USB type-C® ladekabel er inkludert.  

Produktspesifikasjoner:
Bluetooth Versjon: 5.0
Trådløs Rekkevidde: Opptil 15 meter
Produktvekt: 980 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX7
Ladekabel: Micro-USB
Batteritype: Lithium-Ion
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 80Hz – 12KHz
Batteritid per lading: Opptil 8 timer
Kabeltilslutning mulig: Ja

TP #TPNO-10253
Miiego

MIIEGO er et dansk lydmerke som spesialiserer seg på trådløs lyd for aktivitet og bevegelse. De designer og bygger enkle, robuste og funksjonelle lydprodukter for din aktive livsstil.

Se alle produkter