Miiego MiiRHYTHM

TP #TPNO-10249

Nå 650,-

Spar 649,- Førpris 1 299,-
2 på nettlager

Eksklusivt design med lav vekt. Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker. Begrenset antall.   

MiiRHYTHM by MIIEGO® er in-ear trådløse hodetelefoner helt uten kabler. IPX5-sertifisering som gjør dem motstandsdyktige mot vann og svette.

Designet med det karakteristiske eksklusive MIIEGO-utseendet og lydkvaliteteten er i toppklasse med de populære COMPLY ™ proppene i supermykt minneskum.   MiiRHYTHM by MIIEGO® har en batterikapasitet på opptil 28 timers spilletid!   Lydkomponenter med høy kvalitet gir krystallklar lyd, kraftig bass og skarp diskant. God lydkvalitet, både til innendørs og utendørs bruk.

Med disse øreproppene vil du oppleve ekte frihet, ingen irriterende kabler og opptil 6-7 timers batteritid per lading. Den nøyaktige batteritiden vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Det anbefales at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din. Vekten på hver ørepropp er bare 4,5 gram, noe som gjør de lette og ekstremt behagelige å ha på seg. Det følger med ett Premium-etui i lommestørrelse med opptil 28 timers batteritid som du lader øreproppene via. Med en innebygd mikrofon i begge øreproppene og dual-mode tilkobling fra telefonen øreproppene, gir MiiRHYTHM by MIIEGO® deg en bedre og mer stabil Bluetooth-tilkobling. På øreproppene er det en brukervennlig knapp der du enkelt kan spille av musikken din, pause den eller bytte sang. Samtaler besvares med samme knapp. Leveres med COMPLY™ høykvalitets skumpropper i mykt minneskum. Disse tilpasser seg forsiktig størrelsen på øregangen din, som forhindrer dem i å falle ut. Gir en komfortabel og en ideell tilpasset ørepassform. Øker også isolasjonen og blokkerer ekstern støy, noe som gir deg en bedre lydopplevelse med forbedret bass. Nyt favorittmusikken din uten eksterne forstyrrelser. Det følger også med ytterligere 3 sett med propper av silikon for å optimalisere din personlige og perfekte passform for øret. Disse er i størrelser: S, M og L. 

Produktspesifikasjoner:
Type: In-ear Bluetooth Versjon: 5.0
Trådløs rekkevidde: Opptil 15 meter
Produktvekt: 4,5/85 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX5
Innebygd mikrofon: Ja
Ladekabel: USB-C
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapasitet: 2 × 50/500 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Batteritid per lading: Opptil 7/28 timer
Utskiftbare ørepropper/puter: Ja
Ekstra ørepropper/puter : Ja

TP #TPNO-10249
Miiego

MIIEGO er et dansk lydmerke som spesialiserer seg på trådløs lyd for aktivitet og bevegelse. De designer og bygger enkle, robuste og funksjonelle lydprodukter for din aktive livsstil.

Se alle produkter