Full Rack

TP #373665

6 999,-

50+ på nettlager

Proform Carbon Strength XL Full Rack er av god kvalitet og har et flott design i kombinasjon med høy sikkerhet under styrkeøvelser som benkpress, knebøy og kroppshevninger. 

Du velger om du vil gjøre øvelsene inne i, eller på utsiden av caget. Full Rack caget veier 94 kg og har god stabilitet under bruk. Du har mulighet til å gjøre kroppshevningene med chin up stangen øverst i racket. 

Både stangholdere og sikkerhetsbarer er enkle å justere i høyden. 

Proform Full Rack har 6 stk holdere til 50mm vektskiver. Med landmine kan du gjøre roterende øvelser med vektstangen for å trene kjerne, stabilitet og styrke i overkroppen. Om det er ønskelig kan du øke vektbelastningen ytterligere med Powerbands treningsstrikk rundt strikkfestene i bunnen og rundt vektstanga.

Spesifikasjoner:

  • Bredde:  170 cm
  • Dybde:  150 cm
  • Høyde:  216 cm
  • Sikkerhetsarmer:  41 cm lengde
  • Maksimal vektbelastning:  276 kg

TP #373665
Pro-Form

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alle produkter