Foldbart VeggRack med benk og bumper - 140 kg

TP #B13015

Nå 10 999,-

Spar 10 496,- Førpris 21 495,-
På lager
Pakkens innhold
Standard
Flat Benk
ProForm Flat BenkFlat benk i god kvalitet og enkel å flytte rundt. Med Proform Flat Benk har du mulighet til å gjøre mange typer øvelser. Du kan gjøre benkpress, enarms roing, triceps kickback og mange andre øvelser.Putene har god polstring slik at du har god komfort under øvelsene. Proform Flat Benk er enkel å flytte med ett håndtak i front og 2 stk transporthjul bak. Spesifikasjoner:Oppmontert:  115cm x 69cm x 46cm ( LxBrXH)Produktvekt:  18 kgMaksimal vektbelastning:  208 kg.Ryggpute er 109cm lang og 30cm bred.          
Foldbart VeggRack
ProForm Carbon Foldable Vegg Rack lar deg utnytte gulvplassen optimalt med enkelt foldbart styrkerack for vegg.  Kan testes i vårt showroom i Lier, mellom Drammen og Oslo.   ProForm Mounted Wall Rack er styrke rack som gir deg mange øvelsesmuligheter på begrenset bruk av plass. Racket fester man godt til veggen. Når man skal bruke det foldes det ut og låses fast raskt med låsepinnene. Låser opp pull-up stangen, deretter henger på stangholderne og sikkerhetsbarene. Da er det klart til bruk både med treningstrikker, vektstang med vektskiver og egenvektstrening med pull-up stangen.  ProForm Mounted Wall Rack bygger fra 10cm til 102 cm utfra veggen. Etter bruk foldes racket enkelt sammen igjen og frigjør plass til andre ting. Med ett slikt rack trener man variert og med flere muskelgrupper. Øvelser man bl.a kan gjøre er knebøy, skulderpress og pull-ups. Med treningsbenk som tillegg er det mulighet for å utføre benkpress.  Spesifikasjoner: Bredde:  140 cmHøyde:  224 cmDybde sammenfoldet:  10 cmDybde utfoldet for bruk:  102cmMaksimal vektbelastning:  275kg  Treningstrikker, vektutstyr og treningsbenk kjøpes separat. Vektutstyr som er avbildet på bildene følger ikke med racket. Festeskruer til vegg montering følger ikke med. Kjøpes separat utfra type vegg det skal festes til.          
2x JawClamp 50mm
JawClamp som passer til 50 mm vektstenger.  Låser til vektstenger Pris pr par. 
8x Vektskive 50 mm Gummiert Olympisk 1.25 kg
Vekt: 1,25 kg
Abilica 50 mm Olympisk Vektskive.Gummiert 1.25 kg vektskive til 50 mm vektstang. Diameter på 15.8 cm og tykkelse på 2.1 cm.  Selges i stk.  
Vektstang 220 cm u/ låser - 50 mm
Vektstang som passer til alle løft, bla annet benkpress, knebøy og markløft. Passer vektskiver med 50 mm åpning.   Spesifikasjoner Lengde:  220 cm Vekt:  20 kg Lengde endestykke:  41,5 cmGrepsvidde: 131 cmKnurlmarkering ved:  19,5 og 24,5 cmSenterknurl:  12 cmMaks belastning:  300 kg Diameter skaft:  28 mmRoterende endestykker med kulelager Leveres uten skivelåser
2x WeightBar 44 cm 50 mm
En vektstang som er bygd med bronseforing og nålelager for god rotasjon i endestykkene og med aggresiv knurling for godt grep. Med 13 cm grepsvidde og en omkrets på 28 mm vil denne stangen passe alle hender. Vi anbefaler Abilica Olympic Weightplate 50 mm vektskiver sammen med vektstangen.  Pris per stk. Vektskiver og låser medfølger ikke.
2x Hi-Temp Bumper skive 10 kg
Vekt: 10 kg
Masterfit 10 kg Hi-Temp Bumperplate Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne. Diameter er 45 cm og tykkelse er 59 mm  Passer til stenger i standard 50 mmPris per stk
2x Hi-Temp Bumper skive 15 kg
Vekt: 15 kg
Masterfit 15 kg Hi-Temp Bumperplate Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne. Diameter er 45 cm og tykkelse er 71 mm Passer til stenger i standard 50 mmPris per stk
2x Hi-Temp Bumperskive 20 kg
Vekt: 20 kg
Masterfit 20 kg Hi-Temp Bumperplate  Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne. Diameter er 45 cm og tykkelse er 81 mm Passer til stenger i standard 50 mmPris per stk
4x Hi-Temp Bumper skive 5 kg
Vekt: 5 kg
Masterfit  5kg Hi-Temp Bumperplate Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne. Diameter er 45 cm og tykkelse er 30 mm  Passer til stenger i standard 50 mmPris per stk

ProForm Foldbart VeggRack med benk og bumper - 140 kg er en plassbesparende styrkepakke.

Pakken inneholder:
ProForm Foldbart VeggRack
ProForm Flat Benk
2 x Abilica Weightbar 4,8 kg 50 mm
Vektstang 50 mm 220 cm
8 x Olympic WeightPlate 1,25 kg
4 x Hi-temp Bumper skiver 5 kg
2 x Hi-temp Bumper skiver 10 kg
2 x Hi-temp Bumper skiver 15 kg
2 x Hi-temp Bumper skiver 20 kg
JawClamp

ProForm Foldable Vegg Rack lar deg utnytte gulvplassen optimalt med enkelt foldbart styrkerack for vegg. ProForm  er styrke rack som gir deg mange øvelsesmuligheter på begrenset bruk av plass. Racket fester man godt til veggen. Når man skal bruke det foldes det ut og låses fast raskt med låsepinnene. Låser opp pull-up stangen, deretter henger på stangholderne og sikkerhetsbarene. Da er det klart til bruk både med treningstrikker, vektstang med vektskiver og egenvektstrening med pull-up stangen. 

ProForm Flat benk i god kvalitet og enkel å flytte rundt.

Med Proform Flat Benk har du mulighet til å gjøre mange typer øvelser. Du kan gjøre benkpress, enarms roing, triceps kickback og mange andre øvelser.Putene har god polstring slik at du har god komfort under øvelsene. Proform Flat Benk er enkel å flytte med ett håndtak i front og 2 stk transporthjul bak. 

Abilica Weightbar 4,8 kg 50 mm
En vektstang som er bygd med bronseforing og nålelager for god rotasjon i endestykkene og med aggresiv knurling for godt grep. Med 13 cm grepsvidde og en omkrets på 28 mm vil denne stangen passe alle hender. Vi anbefaler Abilica Olympic Weightplate 50 mm vektskiver sammen med vektstangen. 

Vektskiver og låser medfølger ikke.

Vektstang 50 mm 220 cm
Vektstang som passer til alle løft, bla annet benkpress, knebøy og markløft. 

Passer vektskiver med 50 mm åpning.  

Olympic WeightPlate 1,25 kg

Abilica 50 mm Olympisk Vektskive.
Gummiert 1.25 kg vektskive til 50 mm vektstang.

Diameter på 15.8 cm og tykkelse på 2.1 cm. 

Hi-temp Bumper skiver
Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne.

JawClamp
som passer til 50 mm vektstenger. 

Låser til vektstenger. Selges i par.

TP #B13015
ProForm

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alle produkter