Pro 2000 Tredemølle

TP #374124

29 999,-

5+ på nettlager

ProForm Pro 2000 er en interaktiv tredemølle fra en av verdens største produsent av treningsutstyr. Pro 2000 tilfredsstiller mange krav man kan stille ved løping og motivasjon gjennom treningsøkter på iFit.

Kan testes på vårt showroom i Lier, mellom Drammen og Oslo.

Kjøp nå og få med 1-års familiemedlemskap av iFit til en verdi av 4200,- (avhengig av valutakurs) inkludert i prisen. Dette kommer i tillegg til 30 dagers gratis prøveperiode og dette gir deg 13 måneder gratis bruk av markedets mest unike interaktive trenings opplevelser.

Les mer om iFit her

Kraftig 3,25 HK Mach Z™ motor som gir deg en toppfart på hele 22 km/t. Mach Z™-motoren holder seg kjølig gjennom de tøffeste treningsøktene og er perfekt for tung bruk da den er bygget med komponenter av høy kvalitet. QuickSpeed® knapper lar deg enkelt justere intensiteten så du kan holde fokuset på hvert eneste steg. -3% til +12% stigning gir muligheter for stor variasjon i treningen. Her får du mer enn nok muligheter for utfordring til både intervaller og bakketrening. Om du ikke har en egen treningsplan kan du bruke en av de 30+ forhåndsinnstilte programmene som kommer med møllen.

Det spesielt utviklede ReBound Pro™ dempesystemet gir et mykt og komfortabelt løpebånd som er skånsomt for knær og ankler, slik at du kan nyte en lengre treningsøkt og raskere restitusjonstid. 

Pro 2000 kommer med integrert iFit som gir uendelig med interaktive treningsmuligheter, samt muligheter for å lage egne treningsruter med Google Maps for å løpe på dine favorittsteder eller utforske resten av verden. Hold deg motivert mens du følger med på favorittrenerne dine som veileder deg gjennom treningsøkten på en 10" smart HD touchsskjerm, hvor du også enkelt kan sveipe gjennom og sjekke treningsstatistikken din. De to innebygde 2" Bluetooth høyttalerne lar deg høre på musikken din trådløst.

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Husk vedlikeholdssett uten silikon.

Egenskaper:

  • Motor: 3,25 HK Mach Z™
  • Hastighet: 0 - 22 km/t
  • -3% +12% digital stigningskontroll
  • ReBound Pro™ dempesystem
  • 10" Smart HD touchskjerm
  • Bluetooth®
  • 2 x 2" bluetooth-høyttalere
  • Integrert CoolAire™ vifte
  • Trådløs pulsmottaker
  • Maks brukervekt: 136 kg
TP #374124
ProForm

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alle produkter

Beskytt gulvet og ta vare på møllen med

Vedlikeholdssett tredemølle uten silikon
Underlagsmatte 217 x 107 x 0,6 cm