Hel eske Energi Gel Ultra

TP #SW10089

1 960,-

På lager
Pakkens innhold
Pakken inneholder

Hel eske Sponser Liquid Energy Ultra. En smakfull og energigivende karbohydrat-fett-gel for ultra-utholdenhetsutøvere og er basert på isomaltulose, glykose, sukrose og maisstivelse for jevn energiforsyning. 

Sponser Liquid Energy Ultra er en karbohydrat kilde, i tillegg til vegetabilsk fett fra kokosnøtt, olivenolje og macadamianøtter for å bruke kroppens egne energisystemer så optimalt som mulig. Den inneholder 450 mg BCAA samt 140 mg natrium per porsjon.

Ta 1 pose per 20 minutter sammen med ca. 200 ml vann. I tillegg anbefaler vi også Oat Pack, Ultra Pro og Ultra Competition, den lettfordøyelige sportsdrikken basert på maisstivelse. Kombinasjonen er egnet som energikonsept for langvarige anstrengelser med høy intensitet.

En hel ekse inneholder 40 poser a 25 g.

TP #SW10089
Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Se alle produkter