Protein 36 Bar Vanilje 25 stk

TP #TPNO-10065

945,-

10+ på nettlager

Hel eske med 25 stk Sponser Protein 36 Bar med vaniljesmak som er rik på fiber og inneholder hele 36% protein, men samtidig har lite sukkerinnhold.

Protein 36 Vanilje er er perfekt snack før eller etter trening, samtidig som den er en smakfull snack når du er på farten.

• BCAA, forgrenede aminosyrer for å minimalisere proteintap
• Glutamin, for rask restitusjon og støtte til immunforsvaret
• Beriket med 10 vitaminer og 10 mineraler

Selges også i stk 

Kan inneholde sport av nøtter og frø.

Næringsinnhold 100 g.
Energi kJ (kcal) 1560 (372)
Protein 36 g
Karboydrater:  26 g
herav sukker:  9 g
Fett:  16 g
Herav mettede fettsyrer:  8,6 g
Fiber:  5 g
Salt:  0,22 g

kelmasse etter trening og for optimal restitusjon. Med sjokoladetrekk. Brukes før og etter trening.   • BCAA, forgrenede aminosyrer for å minimalisere proteintap• Glutamin, for rask restitusjon og støtte til immunforsvaret• Beriket med 10 vitaminer og 10 mineralerVekt pr bar 50 gram.

TP #TPNO-10065
Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Se alle produkter