Varekode: 373365
Abilica

BigBalance

649,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica BigBalance er en mørkgrå balansepute med kurvet form og diameter på hele 45 cm, som gjør den perfekt til funsjonelle balanseøvelser.

Ypperlig å stå på med begge bena, sitte eller ligge på. Med luftmengden i puten bestemmer du vanskelighetsgraden. Abilica BigBalance kan sammen med andre produkter som f.eks slynge gi effektiv trening av kjernemuskulatur. Kan med fordel benyttes sammen med slyngetrening.

Det følger med pumpe og treningsprogram.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica