Fri frakt på ordre over 1000,-

DoorGym Advanced

TP #300056

799,-

20+ på nettlager

Abilica DoorGym Advanced gir mulighet for stor variasjon med mange ulike håndtak i myk mosegummi, og armhengere for ulike mageøvelser er inkludert. De mest vanlige øvelsene er chinup og pullup.

DoorGym Advanced henges i døråpningen uten fester, og kan enkelt settes inn og tas ut. Passer i døråpninger fra 73cm til 90cm og veggtykkelse 10-15 cm (standard lettvegg).

Maks brukervekt 100kg. 

TP #300056
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter