Varekode: 372864
Abilica

GymFloor ECO

499,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica GymFloor passer perfekt til ditt trimrom med både styrkeapparater, vektutstyr, kondisjonsapparater osv. Legges gjerne rett på betong gulv f.eks. i garasjen. 

Gulvet har høy tetthet, passer bra til tyngre vektutstyr. Det er hardere enn Abilica MultiMat og FloorMats, og har ekstra lang holdbarbarhet. 

Produsert i miljøvennlig EVA materiale som også er resirkulerbart. Gulvet er luktfritt og tåler vann. Settet består av 4 ruter og 8 kanter som kan utvides med flere sett etter behov. Leveres i sort farge. Tykkelse 1 cm. Størrelse pr. rute inklusive kanter: 52 x 52 cm. Total størrelse pr sett (4 ruter inklusive kanter): 102 x 102 cm.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica