Varekode: 373315
Abilica

SoftStep

1 499,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica SoftStep er en balansepute som er flat og hard på en side, og rund og myk på den andre. Kan brukes på begge sider og er 61 cm i diameter.

Det følger med pumpe. Abilica SoftStep kan brukes på begge sider (BOSU - Both Sides Up) avhengig av hvor store utfordringer du ønsker og hvilke øvelser du vil gjøre. Når du bruker en slik får du en komplett trening av styrke, stabilitet, utholdenhet, bevegelighet og koordinasjon. 

Maks brukervekt: 200 kg
Farge: Mørkegrå

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica