Varekode: 374768
Abilica

Kettlebell 48 kg

48 kg

2 499,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)
Vekt: 48 kg

Abilica KettleBells i støpejern med matt overflate gir deg en svært robust kettlebell med godt grep. Abilica KettleBells er perfekt for deg som ønsker økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Du trener funksjonelt, tredimensjonalt og øvelsene hjelper deg å fungere bedre i hverdagen.  

Abilica KettleBells har en flat base som gjør de svært stabile når de er plassert på bakken. Hver kettlebell er merket med vekt i både kilo og pund i tillegg til å ha sin unike fargekode som gjør den enkel å identifisere. Finnes i 4 kg til 48 kg.

Selges i stk.  

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica