Varekode: 373588
Abilica

AirBlock til AirTrack Plus

Nå 1 199,- Førpris 1 599,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Sammenkobler 70 cm for AirTracks

Abilica Connector med 70 cm bredde for AirTracks.

Tilbudet gjelder til og med 02. juni, eller så lenge lageret rekker.

Kommer med borrelås for å kunne sette sammen flere Abilica AirTracks med samme tykkelse til en lengre AirTrack. Passer Abilica AirTracks med 1 m bredde.

96,-
Elektrisk pumpe for AirTrack

Abilica Elektrisk pumpe med 2 ulike uttaktil blant annet til AirTrack.

Tilbudet gjelder til og med 02. juni, eller så lenge lageret rekker.

Til større airtracks anbefales det å bruke en slik elektrisk pumpe. 
Kan også enkelt brukes til å ta ut luften. 

Spesifikasjoner:
Input: AC220V-240V 50hz
680watt
90dB.

486,-
AirTrack Plus 5 x 1,5 m Treningsmatte

Abilica AirTrack Plus 5 x 1,5 m er en meget fleksibel treningsmatte. Den myke turnmatten fylles enkelt med luft og er velegnet for balanse- og stabilitetstrening, gymnastikk- og turnøvelser, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, hopp og annen aktivitet.

Tilbudet varer til og med 02. juni, eller så lenge lageret rekker.

Passer for både nybegynnere og aktive utøvere. Kan brukes både inne og ute, og i vann. Tykkelsen på 15cm gjør at den egner seg svært godt på vann, da den ligger stabilt og flyter godt. Perfekt til å øve slå hjul, flick-flack, araber, salto og andre øvelser. Abilica AirTrack egner seg svært godt som treningsmatte for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, osv.

Lengden på treningsamatten er 5 meter, med 1,5 meters bredde og 15 cm tykkelse på matten. Maks brukervekt er 150 kg. Fargen er sort/grå kombinasjon. AirTrack fra Abilica er produsert av svært solide materialer (DWF – double wall fabric), håndlaget og med forsterkning i alle skjøter. Gummihåndtak på sidene gjør den enkel å flytte rundt. Vekten er 9 kg, og den er enkel å pakke sammen/sette opp. Kommer med borrelås slik at du med sammenkoblere (tilleggsutstyr) kan sette flere Abilica AirTracks, med samme høyde, sammen til en lengre enhet.

Egenskaper

  • ⁠5 x 1,5 meter
  • ⁠Fylles med luft
  • ⁠Kan brukes inne, ute og på vann
  • ⁠Passer både nybegynnere og aktive utøvere
  • ⁠Kan kobles sammen med flere matter
  • ⁠Maks brukervekt 150 kg
  • ⁠Farge: Grå med detaljer i sort
3 749,-

Abilica AirBlock er en 15 cm tykk hoppeplattform, som kan brukes alene eller sammen med andre AirTrack produkter. 

Tilbudet gjelder til og med 02. juni, eller så lenge lageret rekker.

Perfekt som en ekstra forlengelse til din Abilica AirTrack Plus med 15 cm tykkelse. Settes sammen med din AirTrack ved hjelp av en Abilica Sammenkobler til AirTrack.

Mål: 100 x 60 x 15 cm

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica