Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 374687
Abilica

Dip-Attachment 500

1 299,-

5+ på nettlager

HR 500 Half Rack

Abilica HR 500 er et half rack for deg som ønsker et solid rack med lite fotavtrykk og mange muligheter for ekstra utstyr for best mulig tilpassing til din trening!

Half Rack 500 er et kraftig rack laget i 2 mm tykt stål og 75 x 75 mm ramme. Med solide sikkerhetsarmer og jhooks med UHMW beskyttelse som tåler juling er du sikret en trygg treningsøkt. Beskyttelsen er også designet for å ta godt vare på vektstangen din, slik den får lengre levetid. Både sikkerhetsstolper og jhooks er utstyrt med «pin-lås» som sikrer at alt sitter på plass.

Festene har dessuten også «slide-and-twist» funksjon med låsepinne slik at du enkelt kan justere høyden på både vektstangholdere og sikkerhetsarmer raskt i tillegg til å låse de for å unngå unødige bevegelser i holderen. Vektstangholderene tåler en belastning på 350 kg, sikkerhetsarmene 350 kg og pulluphåndtakene 300 kg. 

Ved kjøp av Abilica Dip-Attachment 500, Abilica Lat-Attachment 500 og Abilica Landmine-Attachment utvides øvelse mulighetene ytterligere med øvelser som dips, nedtrekk, sittende roing, rotasjon og press øvelser.

Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

6 999,-
PR 550 Power Rack

Abilica PR 550 er et power rack med horisontal og vertikalt kabeltrekk i tillegg til justerbar kabeltrekk på fremre stolper er dette det ultimate racket for deg som ønsker et alt-i-ett rack.

Power rack 550 er laget i 3 mm tykt stål, som resulterer i et utrolig stabilt og solid power rack. Med solide sikkerhethetsstolper og jhooks med UHMW beskyttelse som tåler juling er du sikret en trygg treningsøkt. Beskyttelsen er også designet for å ta godt vare på vektstangen din slik at den får lengre levetid. Både sikkerhetsstolper og jhooks er også utstyrt med «pin-lås» som sikrer at alt sitter på plass.

Powerrack 550 har horisontal og vertikal kabeltrekk på bakre stolpe i tillegg til justerbar kabeltrekk på de fremre stolpene. Det hele er koblet sammen av 6 mm kabeltykkelse og aluminiums trinser. Kabeltrekket kan brukes med vektskiver fra 25 mm og opp til 50 mm og tåler en maks belastning på hele 200 kg. Nedtrekket bak på racket har en trekkratio på 1:1, horisontal kabeltrekk har en 1:2 ratio og fremre kabler har en 1:4 ratio. For bruk av kabeltrekket følger det med to stykk et håndshåndtak, nedtrekkstang og opptrekkstang.

PowerRacket er utstyrt med pullups håndtak med 29 mm diameter grep med en rekke ulike grep. Med et fotavtrykk på 168 x 124 cm har du god plass inne i racket til å gjøre alle øvelser som enten gjøres stående eller som krever benk.

Ved kjøp av Abilica Dip-Attachment 500 og Abilica Landmine-Attachment utvides øvelsemulighetene ytterligere med øvelser som dips, rotasjon og press øvelser

Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

14 999,-
HR 550 Half Rack med lagring

Abilica HR 550 er et half rack for deg som ønsker et solid rack med lite fotavtrykk og mye lagringsplass til dine 50 mm vektskiver!

HR 500 er et kraftig rack laget i 2 mm tykt stål og 75x75 mm ramme. Med solide sikkerhetsarmer og jhooks med UHMW beskyttelse som tåler juling er du sikret en trygg treningsøkt. Beskyttelsen er også designet for å ta godt vare på vektstangen din, slik at den får en lengre levetid.

Festene har dessuten også «slide-and-twist» funksjon med låsepinne slik du enkelt kan justere høyden på både vektstangholdere og sikkerhetsarmer raskt i tillegg til å låse de for å unngå unødige bevegelser i holderen. Vektstangholderene tåler en belastning på 350 kg, sikkerhetsarmene 350 kg og pulluphåndtakene 300 kg. 

HR 550 har til sammen 6 lagringspinner som passer til 50 mm vektskiver. Hver lagringspinne har en maks vekt på 100 kg og en lengde på 30 cm. Disse kommer godt til nytte både for rask justering av vekt på vektstangen i tillegg til plassbesparende lagring.

Ved kjøp av Abilica Dip-Attachment 500, Abilica Lat-Attachment 500 og Abilica Landmine-Attachment utvides øvelseskatalogen ytterligere med øvelser som dips, nedtrekk, sittende roing, landmine skulderpress, landmines for å nevne noen. 

Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

9 999,-

Abilica Dip-attachment 500 er tilleggsutstyr til ditt Abilica HR 500/550 Half rack og ditt Abilica PR 550 Power rack

Dip-attachment 500 har utover vinklede håndtak som gir en bredde på 52-66 cm med en lengde på armene på 52 cm, som gjør at du har mer enn nok plass til å gjøre dips enten vendt mot racket eller vendt utover ut ifra hvilken vinkel du ønsker å ha på armene og belastning

Det er i tillegg låsepinne på baksiden av håndtaket slik at det sitter godt fast i racket når du gjør øvelser. Dips armene har en diameter på 50 mm slik at du har et godt, stabilt og komfortabelt grep. Passer til alle rack med 75x75mm rammestørrelse med 17 mm diameter hull.

Spesifikasjoner
Mål oppmontert: 83,5 x 68 x 10 cm (L x B x H)
Rammestørrelse: 50 x 70 mm
Ståltykkelse: 5 mm
Maks belastning: 250 kg
Produkt vekt: 7.5 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica

Produktet tilhører

HR 500 Half Rack
NYHET
5+ på nettlager
PR 550 Power Rack
NYHET
Forventet på lager 25.07.2024
5+ på nettlager