Varekode: 374677
Abilica

HalfRack 40

5 499,-

5+ på nettlager

Dip-Attachment 40

Abilica Dips-Attachment er ekstrautstyret som gir dips alternativer til ditt PowerRack 40 og HalfRack 40.

Dip-Attachment 40 har to ulike utover vinklede håndtak som gir en bredde på 55-60 cm og 75-80 cm. Dette gjør det enkelt for deg å finne den bredden som passer deg best. Ved å ha to ulike håndtak kan det som ikke brukes til dips benyttes til feste av strikk for assisterende dips. Abilica Dip-Attachment passer til alle rack som har rammestørrelse 60 × 60 mm med 16 mm diameter hull.

Selges i par.

899,-
JHooks 40

Abilica JHooks 40 er vektstangholdere til Abilica HalfRack 010, HalfRack 40 og PowerRack 40

Dette er ekstra utstyr til rack som gir deg muligheten til å enkelt bytte mellom øvelser uten å måtte flytte på holderne. Eks. ferdig innstilt høyde for benkpress og ferdig innstilt høyde for knebøy. Frontbøylen har en lengde på 4 cm med god vinkel for optimal sikkerhet. Holderen har også 3 punkts kraftig gummibelegg i 6.5 mm tykkelse som dekker hele holderen der bakre gummi belegg har en lengde på hele 14.5 cm. Dette gir god støyreduksjon i tillegg til at det gjør det enklere for deg å sette stangen i racket uten å slå vektstangen inn i selve racket.
Selges som par. 

699,-
Lat-Attachment 40

Abilica Lat-Attachment er ekstrautstyret som gjør ditt PowerRack 40 eller HalfRack 40 til et komplett treningsrack.

Stasjon for nedtrekk og sittende roing til Abilica PowerRack 40 og Abilica HalfRack 40. Passer også til Abilica HalfRack 010 hvis du har det fra før. Abilica Lat-Attachment 40 er utstyrt med justerbar lårpute som gjør det enkelt for deg å holde posisjon ved vertikale dra-øvelser som eksempelvis nedtrekk. For deg som liker sittende roing kan du også sette på de medfølgende fotplatene som gir deg ekstra godt fotfeste ved horisontale dra-øvelser.

Vektskive adapter for 50 mm følger med som gjør at du kan bruke vektskiver med hulldiameter fra 25 mm opp til 50 mm. Belastning skapes med vektskiver (ikke inkludert) som settes på vektermene.

3 499,-

Abilica HalfRack 40 er et solid halfrack til styrketrening med frivekter som passer perfekt for både hjemmetrening og bedriftsmarkedet.

Med «slide-and-twist» fester kan høyden på både vektstangholdere og sikkerhetsarmer endres raskt og enkelt. Vektstangholderene tåler en belastning på 300 kg, sikkerhetsarmene 300 kg og pulluphåndtakene 200 kg. Alt dette gjør at Abilica HalfRack 40 tåler belastningen som kreves for en god treningsøkt. Med god plass inne i stativet er det plass til en benk som gjør den utmerket til trening av alle baseøvelser og støtteøvelser. Om du ønsker et enklere alternativ kan du også kjøpe ekstra vekstangholdere, slik at du har ferdiginnstilt holderne for ulike øvelser. Abilica HalfRack 40 er utstyrt med pullups håndtak med 5 ulike grep og 2 håndtak for feste av strikk. Den har også to praktiske lagringspinner for 25 og 50 mm vektskiver på baksiden for enkel tilgang når du raskt skal bytte vektskiver under treningsøkten. Vektstang og vektskiver følger ikke med.

Ved kjøp av Abilica Lat-Attachment 40 og Abilica Dip-Attachment 40 utvides øveselskatalogen ytterligere med øvelser som sittende kabel roing, kabel nedtrekk og dips for å nevne noen.

Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

Maks belastning
Vektstangholder (J-hooks): 300 kg
Sikkerhetsarmer: 300 kg
Pullupshåndtak: 200 kg

  • Mål oppmontert: 124 x 117 x 216 cm (L x B x H)
  • Rammestørrelse: 60 x 60 mm
  • Ståltykkelse: 2 mm
  • Hull diameter: 16 mm
  • Antall justeringshull: 29
  • Produktvekt: 56 kg
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica

Gjør produktet bedre med

5+ på nettlager
5+ på nettlager
5+ på nettlager