Varekode: B13013
Abilica

HR 500 Half Rack Olympic med benk og nedtrekk 150 kg

Olympiske vektskiver med benk 150 kg

Nå 21 499,- Førpris 32 574,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Dette er en komplett styrkepakke med half rack og lagring av vektskiver, justerbar treningsbenk, nedtrekk modul, olympiske vektskiver og stang med en totalvekt på 150 kg.

NB! Produkter i bilder kan avvike noe fra pakkens innhold.

Pakken består av:
Abilica HalfRack 500
Abilica HalfRack 500 storage
Lat-Attachment 500
Masterfit FID Treningsbenk
Vektstang 50 mm 220 cm
6 x Olympic WeightPlate 50 mm 15 kg
2 x Olympic WeightPlate 50 mm 20 kg
JawClamp

Vi anbefaler treningsgulv under våre styrkepakker:
15 mm
30 mm
15 mm Puzzle

Abilica HalfRack 500 
er et half rack for deg som ønsker et solid rack med lite fotavtrykk og mange muligheter for ekstra utstyr for best mulig tilpassing til din trening! 

Half Rack 500 er et kraftig rack laget i 2 mm tykt stål og 75 x 75 mm ramme. Med solide sikkerhetsarmer og jhooks med UHMW beskyttelse som tåler juling er du sikret en trygg treningsøkt. Beskyttelsen er også designet for å ta godt vare på vektstangen din, slik den får lengre levetid. Både sikkerhetsstolper og jhooks er utstyrt med «pin-lås» som sikrer at alt sitter på plass.

Abilica HalfRack 500 storage
er tilleggsutstyr til Abilica sitt Half Rack 500 som gjør om til et plassbesparende vektskivestativ uten at det påvirker fotavtrykket i stor grad.

HR 500 HalfRack Vektskivestativ har til sammen 6 lagringspinner som passer til 50 mm vektskiver. Hver lagringspinne har en maksvekt på 100 kg og en lengde på 30 cm. Disse kommer godt til nytte både for rask justering av vekt på vektstangen under trening i tillegg til plassbesparende lagring på treningsrommet ditt. 

Stolpene som lagringspinnene er festet på har svært mange hull, som gjør det enkelt for deg å tilpasse avstanden mellom lagringspinnene.

Masterfit FID Treningsbenk
Robust og solid benk med justeringer i både flat, skrå og negativ vinkling. Dette er en kraftig og robust justerbar benk for styrke trening som tåler ekstra tung styrketrening.

Lat-Attachment 500

er ekstrautstyret som gjør ditt HR 500 til et rack som gir deg enda flere øvelse muligheter.

Ekstra stasjon for nedtrekk og sittende roing til Abilica HR 500/550. Abilica Lat-Attachment 500 er utstyrt med justerbar lårpute med 7 justeringsnivå som gjør det enkelt for deg å holde posisjon ved vertikale dra-øvelser som eksempelvis nedtrekk. Lårputen kan justeres opp på høykant slik den tar minst mulig plass inne i racket. Lat-Attachment 500 har en forsterket konstruksjon og kabel for å kunne tåle en maks belastning på hele 200 kg. 
Nedtrekk- og opptrekstang følger med i tillegg til vektskive adapter, slik at du kan bruke vektskiver med hulldiameter fra 25 mm opp til 50 mm. 
Belastning skapes med vektskiver (ikke inkludert) som settes på vektermene. 

Vektstang 50 mm 220 cm
som passer til alle løft, bla annet benkpress, knebøy og markløft. 
Passer vektskiver med 50 mm åpning. Vekt: 20 kg

Olympic WeightPlates:
15 kg: Diameter på 36 cm og tykkelse på 4,1 cm. 
20 kg: Diameter på 40 cm og tykkelse på 4,5 cm. 

JawClamp
som passer til 50 mm vektstenger.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica