Varekode: 374688
Abilica

PR 550 Power Rack

14 999,-

Forventet på lager 25.07.2024

Dip-Attachment 500

Abilica Dip-attachment 500 er tilleggsutstyr til ditt Abilica HR 500/550 Half rack og ditt Abilica PR 550 Power rack

Dip-attachment 500 har utover vinklede håndtak som gir en bredde på 52-66 cm med en lengde på armene på 52 cm, som gjør at du har mer enn nok plass til å gjøre dips enten vendt mot racket eller vendt utover ut ifra hvilken vinkel du ønsker å ha på armene og belastning

Det er i tillegg låsepinne på baksiden av håndtaket slik at det sitter godt fast i racket når du gjør øvelser. Dips armene har en diameter på 50 mm slik at du har et godt, stabilt og komfortabelt grep. Passer til alle rack med 75x75mm rammestørrelse med 17 mm diameter hull.

Spesifikasjoner
Mål oppmontert: 83,5 x 68 x 10 cm (L x B x H)
Rammestørrelse: 50 x 70 mm
Ståltykkelse: 5 mm
Maks belastning: 250 kg
Produkt vekt: 7.5 kg

1 299,-
Landmine-Attachment

Landmine-Attachment er et allsidig tilbehør som gir deg muligheten til å gjøre øvelser som forbedrer styrke, stabilitet og mobilitet.

Eksempler på slike øvelser er landmine skulderpress, z press, roll out push ups, foroverbøyd roing, markløft, landmines, thrusters og mye mer. Landmine-Attachment passer til rack i Abilica 40-serien og Abilica 500-serien.

Produktet skrues enkelt til rammen på treningsracket og passer til alle 50 mm vektstenger.

799,-
Treningsgulv 30mm 2x2 m sort

Treningsgulv 30 mm 2x2 meter sort.

Dette treningsgulvet består av gummimatter utgjør 2x2 meter med 30 mm tykkelse som gir en god beskyttelse for underlaget mot støt og slag. 

Dette er et gulv som passer godt til treningsrommet hjemme eller i en bedriften. 

Pakken inneholder:
4 stk 1x1 meter treningsgulv 30 mm sort med rett kant

Ønsker du flere kvadratmeter? Ta kontakt med oss på salg@treningspartner.no

2 499,-

Abilica PR 550 er et power rack med horisontal og vertikalt kabeltrekk i tillegg til justerbar kabeltrekk på fremre stolper er dette det ultimate racket for deg som ønsker et alt-i-ett rack.

Power rack 550 er laget i 3 mm tykt stål, som resulterer i et utrolig stabilt og solid power rack. Med solide sikkerhethetsstolper og jhooks med UHMW beskyttelse som tåler juling er du sikret en trygg treningsøkt. Beskyttelsen er også designet for å ta godt vare på vektstangen din slik at den får lengre levetid. Både sikkerhetsstolper og jhooks er også utstyrt med «pin-lås» som sikrer at alt sitter på plass.

Powerrack 550 har horisontal og vertikal kabeltrekk på bakre stolpe i tillegg til justerbar kabeltrekk på de fremre stolpene. Det hele er koblet sammen av 6 mm kabeltykkelse og aluminiums trinser. Kabeltrekket kan brukes med vektskiver fra 25 mm og opp til 50 mm og tåler en maks belastning på hele 200 kg. Nedtrekket bak på racket har en trekkratio på 1:1, horisontal kabeltrekk har en 1:2 ratio og fremre kabler har en 1:4 ratio. For bruk av kabeltrekket følger det med to stykk et håndshåndtak, nedtrekkstang og opptrekkstang.

PowerRacket er utstyrt med pullups håndtak med 29 mm diameter grep med en rekke ulike grep. Med et fotavtrykk på 168 x 124 cm har du god plass inne i racket til å gjøre alle øvelser som enten gjøres stående eller som krever benk.

Ved kjøp av Abilica Dip-Attachment 500 og Abilica Landmine-Attachment utvides øvelsemulighetene ytterligere med øvelser som dips, rotasjon og press øvelser

Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

  • Mål oppmontert:
    168 x 123 x 222 cm (L x B x H)
  • Rammestørrelse:
    75 x 75 mm
  • Ståltykkelse:
    3 mm
  • Hull diameter:
    17 mm 
  • Antall justeringshull: 
    31
  • Produktvekt:
    170 kg
  • Abilica Premium: 
    Ja

    Maks belastning
  • Kabeltrekk: 
    200 kg
  • Jhooks:
    350 kg
  • Sikkerhetsstolper:
    350 kg
  • Pullups håndtak:
    300 kg
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica

Gjør produktet bedre med

5+ på nettlager
5+ på nettlager
5+ på nettlager