Varekode: 374676
Abilica

SquatRack 40

3 299,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica SquatRack 40 er et justerbart knebøystativ til styrketrening med frivekter som passer perfekt for både hjemmetrening og bedriftsmarkedet.

Med Abilica SquatRack 40 kan du effektivt trene hele kroppen på et svært lite areal. Stativet kan justeres over 12 nivåer som tilsvarer en høyde fra 103 til 158 cm. Dette knebøystativet er også utstyrt med ekstra vekstangholdere for benkpress som går 29 cm lavere enn de øverste holderne. Begge vektstangholderne har ruller med UHMW beskyttelse, som gjør det enkelt for deg å justere posisjon på vektstang før løft i tillegg til UHMW beskyttelsen tar godt vare på vektstangen din. Knebøystativet har gumierte håndtak på baksiden for dips, som gir optimalt grep og komfort under øvelsen. Når knebøystativet ikke er i bruk, kan du dra breddejusteringen helt ut for å spare plass.

Vektstang og vektskiver følger ikke med. Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

Maks belastning
Vektstangholder (J-hooks): 300 kg
Nedre vektstangholdere (J-hooks): 250 kg
Dips håndtak: 250 kg

Mål oppmontert: 75 x 140 x 112-169 cm (L x B x H)
Rammestørrelse: 60 x 60 mm
Ståltykkelse: 2 mm
Antall justeringshull bredde: 18
Justerings intervall bredde: 5 cm
Justerbar bredde mellom dipshåndtak: 47-127 cm
Antall justeringshull høyde: 12
Justering intervall høyde: 5 cm
Justerbar høyde: 74-158 cm
Produkt vekt: 29 kg
Abilica Premium: Ja

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica