Varekode: 374862
Abilica

StoragePin 40 lagringspinner for vektskiver

499,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Solide lagringspinner for 50 mm vektskiver, designet for Abilica PowerRack 40. 

Abilica StoragePin 40 settes enkelt på racket med «slide & twist» fester. Ingen skruer eller bolter.  Maks vektbelastning er 100 kg per lagringspinne og lengden for lagring er 21 cm lang med gummiring for hver lagringspinne medfølger for beskyttelse mot vektskivene.

Vi anbefaler at det settes en lagringspinne på hver side av racket for å få en jevn vektbalanse. Abilica StoragePin 40 passer til alle rack som har rammestørrelse 60×60 mm med 16 mm diameter hull. Selges i par.

Mål: 32 x 7 x 10 cm per lagringspinne (L x B x H)
Ståltykkelse: 5 mm
Maks belastning: 100 kg per lagringspinne
Produktvekt: 2.5 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica