Varekode: 372837
Abilica

Vektvest Flexi Power 1,25 - 20kg

Nå 1 299,- Førpris 1 799,-

Forventet på lager den 31.07.2024

Abilica Vektvest Flexi Power med maksimal vekt opptil 20 kg. Bruk vektvest Power som den del av din trening.

Tilbudet gjelder til og med 31. juli, eller så lenge lageret rekker.

Vektvest er anbefalt å bruke av langrennsløper og coach Martin Johnsrud Sundby fra TV-programmet "16 Ukers Helvete". Enten du er nybegynner eller eliteutøver vil en vektvest ha en god effekt på din trening. Du kan øke intensiteten under enkle treningsøvelser som Burpees, Knebøyhopp, Sprinttrening, Trappeløp, Step-ups og mye mer, eller rett og slett bare når du skal ut på en rolig søndagstur. Til fots eller på rulleski. 

Alle vektvester fra det norske varemerket Abilica passer både til dame og herre, og de kan enkelt justeres slik at de sitter tett på kroppen for optimal bevegelsesfrihet under bruk.  Abilica Vektvest FlexiPower er en justerbar vektvest opp til 20 kg og har 38 vektposer i nylon fylt med jernsand. Vesten er produsert i polyester og neopren, og kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut. Vektvesten har to kraftige justerbare borrelåser som gjør at den sitter godt og stabilt inntil kroppen under treningen og passer de fleste. Maksimal livvidde er ca. 120 cm.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica