Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 374869
Abilica

WaterDeck Flytebrygge

3 999,-

Forventet på lager den 30.05.2024

Med Abilica WaterDeck kan du nyte sommeren fra din helt egne private flytebrygge.

Abilica WaterDeck er en badeplattform og flytebrygge fylt med luft for aktiviteter og moro i vannet. Her får du din helt egne private flytebrygge uten byggetillatelse.
Den er 2 meter lang og 1,5 meter bred som gir god plass til både soling og aktivitet for flere personer.

Abilica WaterDeck er produsert i solid DWF (Double Wall Fabric) materiale, håndlaget og med forsterkning i alle skjøter. Plattformen har 4 gummi håndtak plassert på siden som gjør den enkel å flytte rundt på land og holde i når du er i vannet. 4 håndtak plassert på overflaten gjør at du kan dra deg opp av vannet når du skal opp på plattformen. Den er også designet med 4 metall ringer, en i hvert hjørne for feste av tau, for eksempel med et anker eller andre flyte/vannsport produkter.

Abilica WaterDeck fylles med luft på få minutter med Electric pump. Noe mere innsats kreves med Abilica FootPump. Pumpe selges separat. Repair-kit følger med.

FAQ

Kan jeg bruke WaterDeck som en AirTrack på land?
WaterDeck er med sin form/ mål kortere enn en AirTrack og derfor ikke egnet til øvelser som krever lengde som flick-flack, slå hjul osv. WaterDeck har også håndtak og ringer plassert på overflaten som kan forårsake skade og fare for å bli hengende fast i ved turning og aktivitet på land.

Hvilke pumper kan jeg bruke på WaterDeck?

Abilica WaterDeck har samme type ventil som Abilica AirTracks, så her kan du bruke de samme pumpene som til AirTracks (eller SUP). En elektrisk pumpe anbefales dersom du har tilgang til strøm og ønsker raskest mulig fylling av luft. En manuell pumpe kan også benyttes, men tar lenger tid og krever mer innsats fra deg.

Kan jeg trekke WaterDeck etter båt?

Abilica WaterDeck er ikke designer for å trekkes i høy fart etter båt med folk sittende på. Hverken formen, håndtakene eller ringene er egnet for dette formålet.

Mål: 2 x 1,5 m (L x B) 15 cm (H)
Håndtak: 4 + 4 (siden og overflaten)
Metallringer: 4
Materiale: DWF (Double Wall Fabric)
Produktvekt: ca 10 kg
Ventil: Bravo AirTrack/SUP ventil
Fylles med luft
Repair-kit følger med

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica