Cerakote Sky Blue Training Bar 15 kg

TP #372878

6 990,-

5+ på nettlager
Vekt

American Barbell Cerakote Sky Blue Training Bar 15 kg er laget for deg som vil ha det beste, og vil vise at du har det beste. Vektstang i topp kvalitet som er testet for hardt daglig bruk. Passer til alle typer styrketrening og crossfit.

Stangen er laget i høykvalitetsstål og har det helt spesielle Cerakote belegget som gir ekstrem beskyttelse mot rust, riper og andre skader som kan oppstå. Cerakote er testet med salt spray og produkter behandlet med Cerakote har opptil 70 ganger lenger levetid enn krom- og rustfritt stål. Ingen vektstang som noensinne er produsert kan matche motstandsdyktigheten mot korrusjon og slitasje.  

Vektstangen er produsert i USA og den er produsert etter IWF spesifikasjoner. Den er testet for bruddstyrke helt opptil 190 000 PSI. 

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.


Spesifikasjoner

  • Vekt:  15 kg
  • Grep:  25 mm
  • Lengde:  200 cm  

TP #372878
American Barbell

American Barbell er en produsent som leverer premium frivektutstyr. Med over 40 års erfaring i bransjen kan vi garantere utstyr som holder høy kvalitet og varer i mange år. Som American Barbell selv sier om hva de gjør: «We make the best barbells on the planet! I tillegg til lage verdens beste stenger har American Barbell et bredt sortiment i flere kategorier: hantler, vektskiver, rack, Plateloaded maskiner mm.

Se alle produkter

Gjør produktet bedre med

Olympic Collar Vektskivelåser
399,-