Fri frakt på ordre over 1000,-

Viking Pro V Romaskin

TP #374720

Nå 21 999,-

Spar 8 000,- Førpris 29 999,-
10+ på nettlager

Viking Pro V er den nye versjonen av den populære Viking Pro AR Rower, hvor du får en mer avansert datamaskin. Den er laget med et spesielt vannmotstandssystem, hvor både lyd og følelse gir effekten av roing på vannet. Motstanden justeres enkelt fra lett trening til mer krevende trening, med en justerbar vannstand på 9 til 17 liter vann. Romaskinen kan derfor brukes av alle treningsnivåer. På Viking Pro V får du 15 % hardere motstand enn på de eldre modellene fra First Degree Fitness.

Lanseringstilbud!
Tilbud varer til og med 01. oktober, eller så langt lageret rekker.

Kan testes i vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo.

Fotplatene og stroppene er enkle å justere for å sikre optimal og komfortabel trening.

Romaskinen er produsert i bærekraftig amerikansk asketre med mørk lakk, og er derfor ikke bare veldig robust, men også veldig fin å se på. Viking Pro V er stort sett vedlikeholdsfri, med et belte som går jevnt, enkelt og stillegående.

Viking Pro V er ekstra kraftig og kan derfor også brukes kommersielt til bedrifter og treningssenter.

Den nye datamaskinen på Viking Pro V er utstyrt med innebygd bluetooth, som gjør det mulig å trene via den gratis FluidRower-appen på en smarttelefon eller nettbrett. Her vil du bli informert om mye spennende data fra din 'tur på vannet'.

Viking Pro Vs datamaskin viser blant annet:
- Tid
- Avstand
- 500 meter mellomtid
- Intervalltrening
- Kaloriforbruk pr time
- Puls
- Watt
- Motstandsnivå på tanken

Romaskinen kommer også med 4 klortabletter for vedlikehold. Det anbefales å skifte vann- og klortablettene omtrent hver sjette måned.

Se Viking Pro V i bruk her.

TP #374720
  • Vekt: 48 kg
  • Vekt ekskl. vann: 31 kg
  • Maks personvekt: 150 kg
  • LxBxH (sammenslått): 54x55x213 cm
  • LxBxH: 213 x 55 x 54 cm
First Degree Fitness

First Degree Fitness´ romaskiner med vannmotstand gjenskaper lyden og følelsen av ekte roing på vannet. Det umiddelbare taket og den konsekvente motstanden du får i bomaskinene fordeler motstandsbelastningen jevnere over muskelgruppene, og optimaliserer den totale slagkraften og treningsfordelen.

Se alle produkter

Beskytt gulvet med

Underlagsmatte 250 x 80 x 0,6 cm
999,-