3,65 m Grønn Trampoline med sikkerhetsnett og stige

TP #372943

8 999,-

100+ på nettlager

Jumpmaster Grønn Trampoline 3,65 meter i diameter, sikkerhetsnett og stige er en komplett trampolinepakke. Alt barna trenger for en god hoppeopplevelse. 

Trampolinen har 72 stk fjærer og hoppeduk som er myk på vei ned og gir god sprett på vei opp. Jumpmaster trampoliner passer for barn og voksne i alle aldre. Trampolinehopping er en sosial aktivitet og god trening for hele familien. Kantpolstringen er hele 3 cm tykk og 30 cm bred, som gjør at den gir god polstring mot rammen og fjærene, og at den dekker godt over fjærene. Den er laget i værbestandig PVC materiale som tåler å utsettes for sol, regn og og vind. Sikkerhetsnettet har overlappende inngang, slik at den lukker seg selv enkelt når man går på og av trampolinen. Dette øker sikkerheten under hoppingen og levetiden på nettet. Sikkerhetsnettet er finmasket slik at fingre og tær ikke kan sitte fast i nettmaskene. Stolpene til sikkerhetsnettet går helt ned til bakken. Det forenkler monteringen av stolpene. Stolpene har god polstring med sort overtrekk for værbeskyttelse. På toppen av stolpene er det solide plastkopper hvor man fester sikkerhetsnettet med strikker. Strikker øverst mot stolpene reduserer  belastningen på nettet betydelig og øker levetiden.

Trampolinepakken består av 2 esker med følgende mål (LxBxH) Eske 1: 152 cm x 55 cm x 39 cm og 64kg. Eske 2: 152 cm x 55 cm x 18 cm og 42 kg.

JumpMaster er ett norsk varemerke med fokus på god sikkerhet og funksjonalitet. 

TP #372943
Jumpmaster

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Se alle produkter