Treningspartner PRO

NYHET!
Vi kan endelig presentere Abilica sin nye stormølle i samarbeid med norske Normill. 
Utviklet, designet, produsert og testet i Ålgård, Norge. 

Abilica x Normill XC-3300 er en multisportsmølle for rulleski, sykkel, rulleskøyter, løp, rullestol og randonee. Se her for mer informasjon.

Treningspartner PRO er en avdeling i Treningspartner som utelukkende jobber mot det profesjonelle markedet. Vi er eksklusiv distributør i Skandinavia av merkene Keiser, American Barbell og Spirit Commerical. 

Vi har høyt kompetente selgere i Norge, Sverige og Danmark, og sammen har vi følgende virksomhetside: «Treningspartner PRO er en kvalitetsbevisst og innovativ spesialistforretning og leverandør av treningsutstyr og treningsapparater til treningssentre, toppidrett, bedrifter helse og rehabklinikker. Vi skal skape merverdi for våre kunder gjennom et godt og kundetilpasset produktsortiment, høy grad av service og treningsfaglig kompetanse og rådgivning». 

Ved å være en «kvalitetsbevisst leverandør» sier vi at vi skal levere kvalitet i alle ledd, hver dag. Vi skal med dette sikre tilfredshet på leveransene våre over tid gjennom å være pålitelige og ærlige. 

Med «innovativ» mener vi at vårt sterke fokus på å velge de riktig leverandørene å samarbeide med over tid, det å ligge i forkant innen konseptutvikling samt tilpasninger av nye løsninger. Vi har tro på at et «godt kundetilpasset produktsortiment» gir muligheten til å optimalisere ulike løsninger for våre kunder, samt tilby ulike priskategorier for en variert målgruppe. 

«Høy grad av service» betyr for oss personlig oppfølging av kunden. Vi ser på alle kunder som en referansekunde og skal strekke oss langt for å holde det vi lover og det du som kunde forventer. Vi skal være veiledere og problemløsere! Kundens problem er vår utfordring. 

Her finner du litt mer info om merkene vi leverer
Keiser 
Amerikanske Keiser leverer unikt premium treningsutstyr i verdensklasse. Keiser styrkeutstyr finner man hos «alle» innen internasjonal toppidrett, på fysio/rehabklinikker, treningssentre og hos privatkunder som ønsker det absolutt beste. Keisers utstyr finner man hos alle klubber i NFL, NHL og NBA. Over 90% av kubbene i Premier League benytter også Keiser unike styrkeutstyr. I Norge finner man Keiser utstyr hos bla Molde Fotball, Viking, Rosenborg, Bodø Glimt, Olympiatoppen, Norges Idrettshøgskole, Idrettens helsesentre mfl. Se mer fra Keiser her.

American Barbell
American Barbell er en produsent som leverer premium frivektutstyr. Med over 40 års erfaring i bransjen kan vi garantere utstyr som holder høy kvalitet og varer i mange år. Som American Barbell selv sier om hva de gjør: «We make the best barbells on the planet! I tillegg til lage verdens beste stenger har American Barbell et bredt sortiment i flere kategorier: hantler, vektskiver, rack, Plateloaded maskiner mm. Se mer fra American Barbell her.

Spirit Commercial
Spirit tilbyr et bredt sortiment innen cardio og styrkeprodukter. Styrkesortimentet dekker «alt» innen maskiner og apparater: selectorized maskiner, Dual maskiner, Plateloaded, benker og racks. Spirit har flere ulike linjer og produktene passer godt for flere markeder: treningssentre, hoteller, idrettslag, bedrifter og klinikker. Se mer fra Spirit Commercial her.

Er du nysgjerrig på noen av våre produkter, eller ønsker tilbud? Ta kontakt med oss her: pro@treningspartner.no