Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 372919
Spirit

CE900 LED Crosstrainer

74 990,-

5+ på nettlager

Underlagsmatte 217 x 107 x 0,6 cm

Underlagsmatte som passer til tredemøller og større treningsmaskiner.

Spesifikasjoner:
Bredde:  107 cm
Lengde:  217 cm
Tykkelse:  0,6 cm  

849,-

Spirit CE900 LED Crosstrainer er en toppmodell konstruert for treningssenter. Kvaliteten sees lett på produktvekten som er hele 180 kg og den tåler brukere med maksimal vekt på 204 kg. 

Med smal skrittbredde og langt steg på hele 53 cm, vil den passe utøvere i alle størrelser og vektklasser. 
Computeren gir brukeren god treningsinformasjon og mange muligheter for variert og god motstand.

Med hele 40 motstandsnivåer vil alle finne en treningsintensitet som passer. Lett og intuitiv å bruke, samt lett å se treningsinformasjonen på den bakgrunnsbelyste LED skjermen. Pedalene er overdimensjonerte og belagt med sklisikker gummi for økt sikkerhet og komfort. Designet er meget tiltalene og vil løfte inntrykket av ethvert treningssenter. 

Treningsprogrammer: 9 stk Spirit 900 serien med tredemølle, crosstrainer, ergometersykkel og sittesykkel er det riktige valget for treningssentre som ønsker det beste for sine medlemmer og til en best mulig pris. 

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift.
Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.  

  • Lengde: 195 cm
  • Bredde: 81 cm
  • Høyde: 170 cm
  • Vekt: 180 kg
  • Maksimal personvekt: 204 kg
Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå til Spirit

Beskytt gulvet med

5+ på nettlager