Varekode: 372914
Abilica

XC-Mill 2700

165 990,-

Forventet på lager den 15.08.2024

Abilica XC-Mill 2700 Tredemølle for rulleski, sykkel og løp.

Med opptil 15% stigning og 30 km/t maksfart kan du kjøre stakeintervaller eller klatre stigninger som er lengre og brattere enn f.eks den kjente Tour de France klatringen Col du Galibier på sykkelen din. 

Kan testes hos vår samarbeidspartner Olympia Sport i Tønsberg.

Tredemøllen er utviklet i samarbeid med Johannes Høstflot Klæbo. Og treningsprogrammet er utviklet av Olympiatoppen. 

15 utøvere i Ski VM i Oberstdorf har Abilica XC-Mill 2700 hjemme. Disse utøverne tok følgende medaljer: 8 Gull 5 Sølv 3 Bronse. Proff syklist Carl Fredrik Hagen benytter også denne til spesifikk klatretrening på sykkel og den gir utrolig realistisk klatring i forhold til å sitte på en tradisjonell sykkelrulle eller balanserulle. 

Abilica XC-Mill 2700 er en spesial tredemølle som dekker hele 3 forskjellige bruksområder for seriøs trening
- Stakemølle/diagonalgang for langrenn på rulleski og elghufs
- Sykkelmølle for terrengsykkel eller racer
- Tredemølle for løping - 2 personer kan løpe samtidig

Denne rå spesial møllen er tilpasset for både egentrening og coaching. Sammenlignet med tilsvarende møller i dette bruksområdet som kun kan brukes til coaching, har du et eget display rett foran deg som gjør at du enkelt kan justere fart og stigning. I tillegg er det egne coachingknapper på siden av tredemøllen. Det er også enkelt å montere pulsklokke på stengene foran eller på siden av tredemøllen. 
Computer med treningsprogrammer, hastighet og stigningsjustering. I tillegg er det montert hastighets- og stigningsjustering på høyre side av håndtakene, for lettere å kunne justere fart og stigning under bruk. Det er også nødstopp på computer og på kontrollene på siden.  

Se også vår nye multisportsmølle Abilica x Normill XC-3300 for rulleski, sykkel, rulleskøyter, løp, rullestol og randonee.
Du kan lese mer om stormølla her!                   

For langrenn og randonee
Abilica XC-Mill 2700 er det perfekte verktøy for teknikktrening i langrenn på rulleski og har en toppfart på hele 30 km/t. Her anbefaler vi nivå 3 og nivå 4 på stigning for å gjenskape vinterforholdene nærmest mulig. 
Det krever egne spesialtilpassede pigger til stavene. 
Les om hvordan du kan bli rå til å stake her.

For sykling
XC-Mill 2700 er også godt tilpasset bruk av terrengsykkel eller racersykkel. Det er ikke nødvendig å bytte dekk. Alle normale sykkeldekk fungerer, unntatt piggdekk for vinterbruk. Abilica XC-Mill 2700 er den perfekte investering i eget treningsrom, idrettsklubber, kretser, treningssenter eller bedrifter. Den høye kvaliteten på delene gjør at møllen er meget solid og tåler mye bruk. Gjør som de beste! Brukes blant annet av Norges Toppidrettsgymnas Sykkel på Kongsvinger. 

For løping
Med en løpeflate på hele 100 cm i bredde og 250 cm i lengde kan det fint løpe 2 personer samtidig på tredemøllen. Les om hvordan du kan øke utholdenheten med bakkedrag på møllen her.  

Høydekrav under taket for bruk av Abilica XC-Mill 2700
Tredemøllen er 26 cm høy fra gulv ved stigning 0. Du må legge til ca 40 cm til din personhøyde for bruk på 15% stigning. Husk også å legge til høyden på dine rulleski. 

Garanti:

Privat
Slitasjedeler: 1 år
Mekaniske deler: 2 år
Ramme og motor: 5 år

Bedrift:

Slitasjedeler: 1 år
Mekaniske deler: 1 år
Ramme og motor: 2 år

Se monteringsvideo på Abilica XC-Mill 2700 her.

For bedrifter, klubber, treningssenter osv har vi gode leasingvillkår. Leasing forutsetter kredittgodkjenning av vår leasingpartner.Spør oss om en avtale i dag. Leasing gjelder dessverre ikke privatpersoner.  

 • Lengde:  300 cm
 • Bredde:  120 cm
 • Høyde:  143 cm
 • Vekt:  220 kg
 • Høyde på løpebånd:  26 cm
 • Maksimal stigning:  15 nivåer
 • Treningsprogram:  9 stk
 • Pulsmåling:  Trådløs mottaker
 • Pulsstyrt program:  Ja
 • Pulsbelte:  Ekstrautstyr
 • Maks personvekt:  300 kg
 • Motorstørrelse:  4 AC HK
 • Lengde løpebånd:  250 cm
 • Bredde løpebånd:  100 cm
 • Maks hastighet:  30 km/t
 • Sammenleggbar:  Nei
 • Transporthjul:  Nei
 • Bruksområde:  Treningssenter
 • Interaktivitet:  Nei
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica