Fri frakt på ordre over 1000,-

XC TrainingBand Set ECO

TP #373371

749,-

20+ på nettlager

Abilica XC TrainingBand Set ECO treningsstrikker i Klæbo Collection.

Settet inneholder 3 stk treningsstrikker i miljøvennlige 100% naturgrummi, og er helt fri for lateks. Abilica sine treningsstrikker er kjent for å ha markedets beste kvalitet og tåler strekkbelastning helt opp i 750% av opprinnelig lengde. Treningsstrikkene er miljøvennlige og 100% nedbrytbare. 

Settet med treningsstrikker inneholder følgende
1 stk Abilica PowerBand 1,5 cm bredde, motstand fra 11 kg til 42 kg
1 stk Abilica PowerBand 3 cm bredde, motstand fra 21,5 kg til 84 kg. Lengde 100 cm
1 stk Abilica Rubberband 5 cm bredde, motstand fra 7 kg til 25 kg

Abilica XC TrainingBand Set gir god hjelp ved pull-ups og chins, gir ekstra belastning ved knebøy. Treningsstrikkene er perfekte for oppvarming og styrketrening av over- og underkroppen. Oppbevaringspose medfølger. 

Strikkene er en del av Klæbo Collection, utviklet sammen med Johannes Høstflot Klæbo.  

TP #373371
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter