Varekode: 373383
Abilica

Stepkasse StepUp Pro

1 699,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica StepUp Pro er en solid og stødig stepkasse med 2 høydealternativer.

Tar liten plass og kan enkelt tas frem når du vil trene hjemme.  Med Abilica StepUp Pro stepkasse kan du trene kondisjon, styrke og bevegelighet. Gummibelagt overflate gir ett godt fotfeste og du både står, ligger og sitter stabilt avhengig av hvilken øvelse du kjører.  Stepkassen er produsert i myk plast som demper steget og er skånsom mot knærne.

Gummiknotter under stepkassen gjør at den ikke glir på gulvet.  Abilica Step Up Pro har overflatemålene 32x90cm og høydealternativene 13 og 18cm.

Kan bygges enda høyere med ekstra klosser.  
Egnet også til bruk i bedriftsmarkedet.  

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica