Chewy Bar 20TPI Styrkeløftstang

TP #374737

9 990,-

Bestillingsvare

Introduser en ny standard for styrketrening med AmericanBarbell Powerlifting Stainless Steel Chewy Bar med 20TPI*. Denne stangen er laget av rustfritt stål og er perfekt for de som ønsker å ta treningen til neste nivå.

Med en 20TPI serratering, gir denne stangen et meget solid grep som sikrer at du kan løfte tungt uten å bekymre deg for å miste grepet. Den rustfrie stålkonstruksjonen gjør den også holdbar og motstandsdyktig mot korrosjon, slik at den kan vare i mange år med intens bruk.

Enten du er en erfaren powerlifter eller en nybegynner, vil American Barbell sin Chewy Bar hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Med sin aggressive knurling av høy kvalitet, opplev en helt ny standard i grep og råhet spesifisert mot styrkeløft øvelsene knebøy, benkpress og markløft.

*Teeth per inch

TP #374737
American Barbell

American Barbell er en produsent som leverer premium frivektutstyr. Med over 40 års erfaring i bransjen kan vi garantere utstyr som holder høy kvalitet og varer i mange år. Som American Barbell selv sier om hva de gjør: «We make the best barbells on the planet! I tillegg til lage verdens beste stenger har American Barbell et bredt sortiment i flere kategorier: hantler, vektskiver, rack, Plateloaded maskiner mm.

Se alle produkter