Bli med inn i treningsrommet til Johannes Høsflot Klæbo

Vi i Treningspartner er leverandør av treningsutstyr til Jonannes Høsflot Klæbo.

Tross sin unge alder har han vunnet imponerende 5 OL-gull, 9 VM-gull og har vunnet verdenscupen i langrenn sammenlagt 4 ganger. Nå skal vi hjelpe han i sin trening mot Ski-VM i Trondheim i 2025.

Sammen med Johannes og vår PRO-avdeling har vi funnet de beste treningsapparatene for å hjelpe Johannes å yte sitt beste i sesongen 2023 – 2024 og som oppladning til Ski-VM i Trondheim i 2025.
I tillegg til å finne de beste produktene har vi bidratt med tegning og prosjektering av treningsrommet hjemme hos Johannes. Vi vil fremover vise mer fra arbeidet fra planlegging til ferdig treningsrom.

Sentralt i Johannes sin trening er den nye multisportmøllen Abilica x Normill XC-3300, som du kan lese mer om her.
På denne kan han både gå på rulleski, både skøyting og klassisk, samt sykle og løpe.

Lurer du på hva annet Johannes har i sitt treningsrom?

Sole F85 Tredemølle
Når Johannes skal trene kondisjon uten rulleski eller sykkel har en Sole F85 Tredemølle, som i mange år har vært en favoritt blant alt fra aktive mosjonister til elite-utøvere. Tredemøllen har en toppfart på 22 km/t og maks stigning på 15%.

Keiser m3i Spinningsykkel
En spinningsykkel med magnetmotstand som gir nøyaktig feedback på watt, tråkkfrekvens. Via Keiser M Series appen kan alle dataene til brukeren lagres. I appen finnes ferdige programmer, FTP test mm.
Johannes bruker Keiser m3i til både oppvarming/nedtrapping, restitusjonsøkter og intervalløkter.

Keiser Half Rack med stang og skiver fra American Barbell
Unikt Half Rack hvor man kan trene alle baseøvelser og mye mer med en kombinasjon av motstand fra luft og jern og få målinger på watt. Johannes valgte Keiser Half Rack fordi det gir han mulighet til å trene baseøvelser med maksimal hastighet uten å miste effekt og samtidig få måling per repetisjon på effekt av utførelsen.

Keiser Performance Trainer
En meget plassbesparende kabelmaskin som kan brukes til et stort antall øvelser. Ren luftmotstand gir mulighet for å trene med maksimal hastighet med redusert risiko for skader. Johannes valgte Keiser Performance Trainer fordi han kan trene både langrenns spesifikke øvelser og rehab øvelser med en maskin som tar veldig liten plass.