Varekode: 301038
Inspire Fitness

Aluminium Nedtrekkstang

1 199,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

En meget anvendelig nedtrekkstang av høy kvalitet. Egenvekt på kun 4 kg, roterende feste og mulighet for flere kabeldrag koblinger med markerte knurl områder bredt og smalt.

Kan kobles til med to kabeldrag der standard nedtrekkstenger kun er mottagelig for ett kabelfeste. Utmerket for Inspire FT2 som har to kabeldrag, med denne nedtrekkstangen får man brukt begge vektmagasinene. Kan også brukes på ett kabeldrag for andre øvelser pullover, bred roing med flere. 

Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå til Inspire Fitness