Varekode: 374691
Abilica

Lat-Attachment 500

4 999,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica Lat-Attachment er ekstrautstyret som gjør ditt HR 500 til et rack som gir deg enda flere øvelse muligheter.

Ekstra stasjon for nedtrekk og sittende roing til Abilica HR 500/550. Abilica Lat-Attachment 500 er utstyrt med justerbar lårpute med 7 justeringsnivå som gjør det enkelt for deg å holde posisjon ved vertikale dra-øvelser som eksempelvis nedtrekk. Lårputen kan justeres opp på høykant slik den tar minst mulig plass inne i racket. Lat-Attachment 500 har en forsterket konstruksjon og kabel for å kunne tåle en maks belastning på hele 200 kg.

Nedtrekk- og opptrekstang følger med i tillegg til vektskive adapter, slik at du kan bruke vektskiver med hulldiameter fra 25 mm opp til 50 mm.

Belastning skapes med vektskiver (ikke inkludert) som settes på vektermene.

 • Mål oppmontert:
  34 x 97 x 220 cm (L x B x H)
 • Rammestørrelse:
  75 x 50 cm
 • Ståltykkelse:
  2 mm
 • Maks belastning:
  200 kg
 • Produkt vekt:
  28 kg 
 • Abilica Premium:
  Ja
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica