Varekode: 300557
Inspire Fitness

BL1 Body Lift Multigym

Nå 12 999,- Førpris 18 999,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Multigym Inspire BL1 Body Lift - et stillegående kompakt multigym for trening av hele kroppen! 

Tilbudet gjelder til og med 16. juni, eller så lenge lageret rekker.

Dette unike multigymmet bruker din egen kroppsvekt som motstand og er justerbart fra 10 % av din kroppsvekt til 150 % av din kroppsvekt. Styrketrening har en meget stor påvirkning på ditt kaloriforbruk og din hvileforbrenning vil fortsette i flere timer etter styrketrening. 

Inspire BL1 Body Lift er helt unik. Det er veldig enkelt å endre motstanden. Du justerer bare din posisjon med en hånd. I tillegg er setet og ryggstøtten helt justerbare, slik at du kan tilpasse multigymmet helt til din kropp. Dette gir deg mer personlig og effektiv trening.

  • Dybde:  135cm
  • Bredde:  105cm
  • Høyde:  222cm
  • Vekt:  92kg
  • Maksimal brukervekt:  136kg 
  • Brukermiljø:  Hjemmetrening
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå til Inspire Fitness