Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 300561
Inspire Fitness

M2 Multigym

32 999,-

5+ på nettlager

Leg Press Attachment

Inspire Leg Press Attachement er et benpress apparat du kan montere på M2 eller M5 Inspire Multigym. 

Vil du komplettere ditt treningsrom er Inspire M2 eller M5 multigym, med benpress tillegget perfekt. Her kan du kjøre tunge økter på bena. På grunn av den unike kabelføringen kan du fordoble vekten på dette treningsapparatet.  

Apparatet trenger 140 cm ut fra M2 eller M5 for å få plass. Dette er et tilbehør til Inspire M2 og M5 Multigym.

14 999,-
Heavy Stack Add-On Kit 22,6 kg

Oppgraderingssett til Inspire M2, M5, FT1 og FT2. Settet inneholder 5 ekstra vektskiver med en total vekt på 22,6 kg (50 lbs).

Vær oppmerksom på at noen multigym vil det være nødvendig to pakker av disse.
M2 trenger kun en pakke, M5, FT1 og FT2 trenger to ekstra pakker for full oppgradering av vekt magasinet.

1 999,-

Inspire M2 Multigym er et meget kompakt multigym i lekkert og funksjonelt design, som tilbyr både faste og frie pressøvelser for optimal treningsvariasjon

De patenterte pressarmene gir deg 20 % mer motstand i tillegg til vektmagasinet, på grunn av den geniale plasseringen. Stroppene for å gjøre brystøvelser som peck deck er patentert og og plassert på utsiden av håndtaket på pressarmen. Denne plasseringen gir veldig lite press på rotator i skuldren. Det er minst press på leddet i starten av bevegelsen, når du er mest utsatt for skade. Motstanden øker progressivt utover i bevegelsen og dette er mer skånsomt for skulderen. Ingen konkurrenter av Inspire har denne løsningen. 

Benvippen for leg curl og trening av hamstring er genial og gir deg lengre arbeidsvei enn konkurrerende multigym. Du trener bakside lår fra helt strakt ben, noe som er uvanlig, men mest effektivt.  

Om du ønsker mye trening på et minimum av plass til et minimum av tid, er Inspire M2 Multigym svaret.  

Selv om du er nybegynner med styrketrening eller rutinert idrettsutøver kommer M2 til å inspirere og motivere deg. Det er alltid lettere å nå sine målsetninger når man har utstyr som ser bra ut og som fungerer godt. 

Det er begrenset livstidsgaranti på alle deler. Dette betyr at alt byttes ut om det går i stykker, forutsatt at det ikke skyldes at apparatet står i uoppvarmet garasje eller ute, samt at det ikke er blitt påvirket av andre krefter enn ved normal trening.  

  • Dybde:  180cm
  • Bredde:  100cm
  • Høyde:  198cm
  • Vekt:  165kg
  • Vektmagasin:  73kg (kan oppgraderes til 95kg)
  • Maksimal brukervekt:  150kg
  • Brukermiljø:  Hjemmetrening og bedriftens trimrom (hoteller, skip osv.)  
Inspire Fitness

Inspire Fitness designer og konstruerer det beste treningsutstyret i gamet, ansetter det smarteste og mest kreative teamet i bransjen, og distribuerer alle våre produkter over hele verden. Hjertet og sjelen deres ligger i hjemme- og kommersielt treningsutstyr, men de har også en performance kolleksjon, et lokalt treningsstudio på 780 kvadratmeter i USA, en mobilapp som leverer treningsøkter, og mye mer. Inspire Fitness arbeider hver dag for å utvikle treningsutstyr som er designet for å styrke alle kropper og inspirere til fitness over hele verden.

Gå til Inspire Fitness

Gjør produktet bedre med

5+ på nettlager
(For extra Stock = 1xW5 per
5+ på nettlager