Fri frakt på ordre over 1000,-

RIP:60 Slyngetrening

TP #300051

Nå 749,-

Spar 750,- Førpris 1 499,-
10+ på nettlager

Proform RIP:60 gir deg ett komplett hjemmetreningssystem for egenvektstrening og som inneholder alt som er ekstrautstyr på Redcord slyngetrening.

RIP:60 er i solid utførelse som er enkelt å bruke og ta ned etter bruk. Du kan enkelt velge om den skal være ustabil eller fast i begge slynger ved å trekke ut splinten i den solide aluminiumsbraketten. Velger du å bruke den ustabil, vil du bruke enda mer av kjernemuskulaturen. Solide nylonstropper og håndtak med god plass og godt grep. De faste håndtakene kan slides til side om man ønsker det under enkelte øvelser. Med RIP:60 får du en komplett pakke til styrketrening hjemme. Øk fleksibilitet, kraft og utholdenhet med effektiv slyngetrening. 

Maks brukervekt er 135kg.  

I pakken medfølger
Slynger
Dørfeste
Oppbevaringspose

TP #300051
Pro-Form

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alle produkter