Varekode: 373362
Abilica

PowerSling Treningsslynge

799,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica PowerSling slyngetreningssystem gir deg mulighet til å trene styrke og kjernemuskulatur på en meget effektiv måte. 

Medfølger dørfeste som ikke krever noen form for boring eller montering før bruk. Heng slyngen opp med det medfølgende dørfestet, eller i et fotballmål, et cage, en bjelke på hytta eller lignende. 

Med påsydde målelinjer på hver slynge er det enkelt å tilpasse slyngen likt på begge sider. Med 2 stk. justerbare håndtak, som passer like godt for både armer og ben. Du trenger ikke noe ekstrautstyr for å bruke Abilica PowerSling. Slyngetrening har de siste årene revolusjonert treningsverdenen og gir deg meget god trening av den viktige kjernemuskulaturen. Det er veldig enkelt å justere lengden på slyngen til den øvelse du ønsker å utføre.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica